2,368    2    0  

Høiax DMK 300 - Kan VVB driftes med tørr varmeanleggstank?

 50     0
Jeg har akkurat fått koblet til min Høiax DMK 300 dobbeltmantlede bereder i dag og vi hadde planer om utvask av huset i helgen før innflytting etter en 4mnd oppussings sjau. Jeg hadde tenkt å sette på varmtvannet i kveld slik at vi ikke må koke varmtvann i morgen, men jeg ble litt usikker på hvordan det er å kjøre vann på innertanken og varmeelementene uten at det er vann på ytterkappen. Er det noen som har erfaringer med dette? Jeg hadde planer om å sette strøm på 3kW elementet til varmtvannstanken og ikke 15kW elementene til "varmeanleggsdelen".

Jeg mangler rør i mellom berederen og gulvvarme fordeler så det er ikke fort gjort å få koblet opp dette siden jeg må velge shunt, pumpe, vedkjel osv før jeg kan tegne og dimensjonere varmeanlegget..

   #1
 3,573     buskerud     0
hør med rørlegger som leverer... jeg vurderer å oppgradere mitt vbv anlegg til en slik en, først bare få rørleggern til å bytte ut den vanlige oso`n mot dette, og koble på varmtvann og kaldtvann, samt plugge i stikkontaktetn for 3kwh`n .

.så plukke ned el kasseten min, og koble gulvarmen på denne når det blir varmere i været selv. . Mulig jeg bare venter til jeg kan gjøre alt. Men Ifølge den rørlegger n jeg pratet med, så skal visst det la seg gjøre å bare drifte tappevanns delen alene på denne modellen.

Den er vel bygd opp med en tank for vbv under, og tappevann over. at tanken under er tørr og uten strøm, så burde all logikk tilsi at det skal gå bra?
   #2
 3,573     buskerud     0
å fuck, 23 mai .2014... da spør jeg heller, kunne du det? bare for å sjekke om min rørlegger har rett Smile