#11
 15     0
Jeg har en 12 Kw LG Therma V.  Det er klargjort for styring av 3-veis ventil på denne.  Ingen problemer med regulering vv/oppvarming.  Jeg har satt temperatur på forvarming av vv lik turtempen til oppvarming.  Det fører til at det ikke er behov for særlig regulering, ventilen har funnet seg en posisjon og der er den parkert for det meste av tiden.  Dette gjelder ikke ved svært stort vv forbruk.  Da prioriterer den vv.
Prioriteringen styrer du med et par trykk på panelet.

   #13
 136     Romsdal     0
Jeg selger Panasonic og Lg maskiner og skal selv ha en panasonic aquera 12 kw HT model sammen med en oso 360 tank, den kan da f.eks styres slik: 30-35 grader på gulvvarme, den har da en tempføler i tappevannsdelen, settes den i tappevanns prioritering vil den ved en gitt temp aktivere 3veis ventilen og produsere inntil 65 grader tappevann, den kan også brukes med program for legionela forhindring(man trenger da ikke å tilkoble el kolbe i tank), husker ikke helt parametrene, men mener den da øker temp til 75 grader hver 14 dag. Jeg har også planer om å henge på en tank nr 2 til 2 hybler,ventil til denne styres da av loxone miniserver og en ekstra 3 veis ventil.
Jeg bruker siemens sin 3 veisventil og aktuator
   #14
 15     0

Hvilken 3veis ventil benytter du?

Det er en Siemens ventil. Levert av samme leverandør som selger LG varmepumper.  Har bare gode erfaringer med den.  Tror jammen den er litt intelligent også :)  Den finner alltid tilbake til rett posisjon selv om jeg stiller manuellt