87    3    0  

Brannfare og gardiner

 17     0
Hei flinke folk!

Me har kjøpt gardiner som skal henge langs den lange veggen – heilt frå taket til golvet. Og naturleg nok ynskjer me å ha dei heilt inntil veggen, og då er det jo brannfarleg å ha panelovn under vindaugene. 

Min foreløpige idè er å kjøpe ein ny kraftigare panelovn som heng på den korte veggen. Spørsmålet er om det er veldig dumt med tanke på kulderas som kjem under vindaugene? Har lest at panelovner helst bør vere under vindauger. Men no skal det seiast at me får nye vindauger i løpet av to års tid, så me kan tåle litt kalde golv på vinteren. 

Tar gjerne i mot innspel! Smile

Brannfare og gardiner - Skjermbilde 2023-02-03 kl. 11.12.12.png - sinkjo

HSt
   #1
 33 954     Lillestrøm kommune     0
Hører jo det samme men både her hjemme og i et hus jeg vedlikeholder er det mye vindusflater uten varme under. Men det er mulig at noen et mer følsomme enn andre.
  (trådstarter)
   #3
 17     0
Takk for svar! Ja, me har jo faktisk eit vindauge her utan panelovn under, og der me merkar jo ingenting. Trur eigentleg at problemet ikkje blir så stort når me får bytta vindauger.

Gardinbøyle har eg faktisk aldri høyrt om, men etter litt googling så er jo det ei løysing! Smile Eg prata med Mill i går, og me endte vel opp med at det beste er å plassere den på den korte veggen. Eg likar tanken på å ikkje måtte forholde meg til gardiner nær ovn.