131    3    0  

Kalibrere Heatit termostat

 5     0
Vi har Heatit termostater som styrer varmekablene våre. Problemet er at temperaturen som står på termostatene er helt på jordet .Det kan f.eks. stå at det er 25 grader, men det er iskaldt. På andre rom kan det stå 18 grader, men være kjempe varmt. Jeg har lest i bruksanvisningen og prøvd å kalibrere temperaturutgangspunktet, men skjønner egentlig ingenting av det. Er det noen som vet hvordan dette fungerer, som kan forklare? Hadde vært så takknemlig. 

Tine

HSt
   #1
 24 817     Lillestrøm kommune     0
På min så plukker en av rattet og hvordan en setter det på igjen bestemmer hvilken verdi den viser. om det er slik med din vet jeg ikke

Så kan du ha det som her at føleren til termostaten er luftføleren i termostaten som står utenfor badet i loftstue det betyr at fyrer vi hardt der så blir det kaldt på badet... I praksis går det rimelig bra med litt justering av setpunkt gjennom vinteren.
   #2
 39     0
På heatit termostaten kan du justere opp eller ned 4 grader i forhold til originalvisningen.

Jeg går ut ifra at det mest sannsynlig er gulvføler til varmekablene.

Fremgangsmåten er:

  • Hold knappen i midten inne helt til det står OFF i displayet

  • Trykk høyre knapp til det står CAF i displayet

  • Trykk knappen i midten

  • Velg antall grader du vil justere med høyre og venstre knapp, velger du +4 vil termostaten foreksempel vise 24 hvor den før viste 20 grader.

  • Etter valgt endring, hold inne knappen i midten ett par sekunder for å bekrefte valget.

  • Termostaten vil gå tilbake til forrige meny

  • Bla med å trykke høyre knapp til det står ESC i displayet og trykk knappen i midten for å gå tilbake til normal drift


  (trådstarter)
   #3
 5     0
Tusen takk begge. Jeg har typen Makaroni beskriver her, og nå forstår jeg. Jeg tror rett og slett jeg har kalibrert feil vei - har tenkt mye mer innviklet enn det er tydeligvis.