135    2    0  

Problemer med oppkobling av BEHA smartovn

POB
 7     0
Hei!

Her om dagen kjøpte jeg to stk BEHA smartovner (PV4 og PV6).
I starten ville ingen av ovnene la seg installere skikkelig. Jeg fikk melding i appen om at ovnene var installert, men det gikk ikke an å kommunisere med dem, hverken med automatisert program, eller manuell endring av temperatur inne i appen.

Så plutselig etter x antall installasjons-forsøk (alle med melding om at installasjonen var vellykket) var det plutselig kommunikasjon mellom PV6 og appen. PV6 har fungert aldeles strålende etter dette.
PV4 derimot er det ikke snakk om å få online. Jeg har forsøkt flere titalls ganger, og mellom hvert forsøkt har jeg nullstilt ovnen ved å skru termostathjulet mot minimum inntil jeg først får blinkende "Res" og deretter steady "Res", og deretter bryter til OFF og ON igjen.
Etter nullstilling viser ovnen 22.0 grader med pulserende wifi-symbol.
Ved alle installasjonsforsøkene får jeg suksess-melding i appen og beskjed om at ovnen er klar til bruk. Det er imidlertid ingen kommunikasjon mellom ovn og app....

Jeg har forsøkt to ulike rutere, begge på 2,4 GHz, i tillegg har jeg forsøkt med et 2,4 GHz aksesspunkt kablet til den ene ruteren. Jeg har forsøkt appen på to ulike androidtelefoner og i tillegg en iPad.
Jeg har rebootet rutere, aksesspunkt, telefoner, iPad, og jeg har tatt strømmen på ovnen.
PV6 har fungert på alt, PV4 er det ingen respons i.

Jeg sendte mail til BEHA om problemene, og viste samtidig til den dårlige omtalen ovnen får i Google Play. De svarer i en arrogant tone at det ikke er noe feil med ovnen.

Er det noen her inne som har erfaring med BEHA sine smarte ovner og som har tips til hva jeg kan prøve?
Jeg er tom for ideer......


 

HSt
   #1
 24 817     Lillestrøm kommune     0
Jeg har noen Victor WiFi musefeller på hytta og de er klin umulig å få koblet til Altibox WiFi ruter. Når jeg satte en Asus aksesspunkt så koblet den til på første forsøk. Men sålangt har jeg ikke funnet ut hva som er forskjellen på disse. Men det viser at det kan være mulig å få problemer

Men jeg mener det var BEHa ovn en bekjent hadde returnert og kjøpt Mill ovn isteden så det kan være flere som sliter ...
POB
  (trådstarter)
   #2
 7     0
Takk for svar!

Ja, ut fra de dårlige anmeldelsene i Google Play og Apple Appstore, er det mange som sliter med å få BEHA-ovner og tilhørende app til å fungere.
BEHA selv (i alle fall han jeg har emailet med) nærmest utelukker at det er feil på ovn/app. Når jeg viser til all misnøye inne på Google Play, velger han bare å ignorere det, og sier at de aldri har problemer når de testinstallerer ovnene på fabrikken.

Jeg fikk ovnene til halv pris i butikken (ja..jeg vet...er sikkert en grunn til det) og vil veldig gjerne få de til å fungere. Den ene ovnen (PV6) fungerer veldig fint når den først lot seg installere. den andre ovnen (PV4) er det imidlertid ikke snakk om å få til.

Utrooooolig frustrerende!! :@@