158    3    0  

Varmekabler og termostater som klikker?

 20     0
Vi bygger nytt hus og skal ha varmekabler i store deler av huset.

Det vi ikke liker med varmekabler, er styringsboksen/termostaten som klikker når den slår av og på.

Vet dere om system som ikke gjør det?Vi er blitt anbefalt et system, Devilink, med trådløs styring av varmekablene. Slik at alle termostatene står i teknisk rom med en sentral styringsenhet midt i huset. 


Er det noen som har prøvd dette system og kan kommentere på det?

   #1
 1 407     I huset mitt     0
Hadde dette vært meg så hadde jeg nok sett litt på moduler som kan kobles sammen ala smarthus slik at ting kan/vil kunne styres eks sentralt fremover.Wink
   #2
 1 216     Bergen     0
Du kan plassere varmekabeltermostater i sikringsskap/fordelingsskap hvis du har muligheten til å få lagt ut trekkerør til temperatursensorer i gulv, jeg har to stk av denne:

https://www.micromatic.no/produkter/varme--varmestyring/termostater-tavle/oj1048/

Selv hadde jeg ikke kjøpt en varmekabeltermostat i dag som ikke kan kobles til smarthus, og noen smarte DIN-monterbare varmekabeltermostater har jeg ikke funnet (vel, jeg ser kun etter Z-wave). Nevneverdig plaget av reléene som nødvendigvis må klikke når en varmekabel et sted slår inn er jeg forøvrig heller ikke.
HSt
   #3
 16 436     Sørum     0
Bare pass på at intelligente controllere kan bli for intelligente, min bekjente har termostater på gulvvarme på hytta, ved strømbrudd resetter de setpunkt til 20C resultatet er at bortesenkingen av temp på hytta slår seg av hele tiden så det er nesten konstant 20C (litt rufsete anlegg hos nettleverandør gir mange korte brudd)