4 054    6    0  

Varmekabler på lite wc

 246     0
For å slippe å spandere helt egen varmekabel på et lite gjeste wc i hovedetasjen, så legger vi heller en sløyfe fra vaskerommet eller hallen og innom wc.

Så kommer spørsmålet, hva ville dere valgt;

- Wc deler varmekabel med vaskerommet.
- Wc deler varmekabel med hallen.

Fint om dere kan begrunne svaret. Hører gjerne argumenter for det ene eller andre alternativet.

   #1
 22 352     Akershus     0
Ligger kabelen i samme støpen i begger rommene? Ville ikke ha delt hvis kabelen skulle gå fra en støp til en annen.

Uten å ha sett tegningene: Jeg ville ha lagt WC og vaskerom sammen fordi disse rommene er "likere". Hallen står i kontakt med ytterdør og andre rom. De to andre rommene er små rom som er lukket.
RTv
   #2
 905     0
Legger du den ilag med vaskerommet så må du ha komforttemp. på vaskerommet heila tio. Visst det er eit stort vaskerom så kan dette bli veldig dyrt. Mens i gangen så har du komforttemp. stort sett heila tio. Men eg ville ikkje valgt noken av dei! Eg hadde spandert ein liten vk til WC. Blir vell ikkje meir enn 2-300w, så den koster ikkje stort. Det som koster er vell ein ny termostat. Men eg hadde som sagt lagt ein eigen.
  (trådstarter)
   #3
 246     0
Takk for svar dere! :)

Spørsmålet her er enten eller. Det er ikke mange minuttene man sitter nedpå alikevel.. Wink Det blir i samme støpen ja.. Tenkte muligens hall/wc jeg, da man sannsynligvis avslutter "fyringssesongen" i hallen tidligere enn på vaskerommet.. og at wc er et lite rom med relativt lite behov for varme..
   #6
 22 352     Akershus     0
Det er mulig at effekten pr m2 blir større der fordi varmen vil spre seg mere ut i huset samt at du har ytterdør/vegg der. Er da termostaten i dette rommet vil WC bli varmere hvis kablene legges like tett i begge rom.