48 869    103    3  

El.materiel fra Biltema.

TML
 466     M&R     0
Hei.
Sitter og sammenligner diverse priser på kabler og el materiell fra de kjente nettbutikkene,kikket også innom biltema og fant ut at de hadde rimelig PN kabel 1G2,5mm2 100 m Faktisk nesten 500 kr biligere en den billigste(El handel).
Det jeg lurer på er om det er like bra som de store aktørene,nexans ol,for meg er en ledning en ledning,men er skeptisk lell.

   #1
 22 346     Akershus     0
Jeg vet ikke hvem som lager den. Spør Biltema om samsvarserklæring, der skal produsenten oppgis. Det skal de gi ellers er produktet ikke lovlig.

Jeg har prøvd denne ledningen og den virker grei. Kanskje litt myk isolasjon, men det gjør den lett å trekke. Om den varer er en annen sak.
   #2
 21 487     Enebolig     0
Jeg tør ikke. Punktum. PR`n knekker man nesten hvis det er kaldt. Stort sett alt av elmateriell på Biltema er en vits.
TML
  (trådstarter)
   #3
 466     M&R     0
Hei.
jeg har kjøpt et par pakker med ferdigtrukket K-rør og de virker greie,fant en samsvarserklering inne på biltema,men den var skrevet under av en product manager for biltema,er skeptisk sjøl jeg.
   #4
 21 487     Enebolig     0
Får håe de rørene er noe annet enn de tomme rørene da. Jeg var innom en jobb for en tid  siden der kunden hadde lagt et par meter rør fra der sikringsskapet skulle stå og ned i kjelleren. De røyk 4-5 ganger og blir byttet, kunden må betale mer siden arbeidet blir gjort to ganger.
   #5
 892     Hordaland     0
Sist jeg var innom Biltema å sjekket stikkontaktene deres, fant jeg ikke noen form for CE-merking.
Med mindre det er komt noen endringer de to siste årene, så skal alt elmateriell være CE-merket (om jeg ikke er helt på jordet).
   #6
 21 487     Enebolig     0
Joda, men det betyr jo nada. Uansett er det ikke lov å selge hvis det ikke er ce merket. Jeg har hardt for å tro at Biltema kan selge noe sånt over lengre tid uten at det blir oppdaget, men man vet jo aldri.
   #7
 405     0
K-rørene er ihvertfall en vits. Prøvde de engang og de sprakk HELE tiden. Det er milevis forskjell på de rørene og de man får hos mer kjente produsenter. Jeg har nok mine mistanker om det andre elmateriellet som selges der også. Ikke er det brukervennlig og når det koster 1/10 av prisen man må ut med hos mer kjente leverandører så går det automatisk opp et rødt lys hos meg.

   #8
 4 480     OSLO     0
samtidig som man er inne på billig-matriell, hvordan er egentlig kvaliteten til etman sitt utstyr?
f.eks. en dobbel innfelt, etman, koster halvparten av hva elko sine koster
er det bare noe kina-mikk-makk?
   #9
 218     Haugesund     0
Om Biltema har samsvarserklæring eller ikke...,sjekket litt på sidene deres og noen av kabeltypene har et dokument på informasjonssidene. PR har ikke samsvarserklæring på nettsidene. http://biltema.no/no/Bygg/Elektrisk/Kabelinstallasjon/Installasjonskabel/
Skeptisk...ja i aller høyeste grad.
Signatur
   #10
 21 487     Enebolig     0

samtidig som man er inne på billig-matriell, hvordan er egentlig kvaliteten til etman sitt utstyr?
f.eks. en dobbel innfelt, etman, koster halvparten av hva elko sine koster
er det bare noe kina-mikk-makk?Det er Kina mikk makk. Søk i forumet og du vil finne mine erfaringer.