53    2    0  

Plassering spotter bad

 5     0
Plassering spotter bad - IMG_3231.jpeg - EleneHei, vi holder på å bygge hus, og skal i gang med det elektriske. Badet er ganske smalt 1750mmx4500mm (der ca 1000mm faller bort i trapperom opp til andre etasje) så blir ca noe ala 1750x3500.

Vi skal ha speil på 120ø som gir lys bakover på vegg og ikke fremover mot ansikt. 140cm lang servantbenk med en pendelampe hengende over ene siden på denne.

Ved siden av dusj skal det være et "rom" for vask/tørk hvor vi skal montere en spiledør på.

Hvor ville dere plassert spotter?
Tenker man burde ha en spot i nærheten av vask for å få nok lys? Redd det skal bli for lite "stelle-lys" når speilet gir lys bakover og pendellampen er mest for pynt. Legger med plantegning og hvordan jeg selv har prøvd å løse det.

Takk for alle innspill!   #1
 1,087     Trøndelag     0
Du må ha (godt) lys mot deg når du står ved speilet. Her har utbygger montert downlights på linje midt i rommet, det er ubrukelig. Vi har fått ettermontert en lampe over speilet.
  (trådstarter)
   #2
 5     0
Utbygger har ikke montert noe ennå. Vi velger selv hvor vi vil ha de. Vi har som sagt bestilt et rundt speil på 120ø, men dette speilet har indirekte lys (bak mot vegg) samt vi skal ha en pendel lampe hengende fra taket på ene siden av servantbenken.

Ønsker innspill på hvor de 4 spottene vi skal ha burde plasseres og med hvilke mål for å få det til å gå opp.