TSt
   #11
 14 038     0
Da trenger en ikke gjøre noe. 20A på induksjon fungerer fint.  Bare ikke bruk boost på to plater samtidig siden en da vet at den trekker for mye. Om sikring blir løst ut avhenger av type.  Jeg har induksjon som i teorien krever 32A og har aldri utløst 20A sikring.  Løser ut et par andre sikringer en gang i mellom så tror ikke disse er av type som tolererer alt for mye heller.  Men ved oppgradering vil jeg legge større kurs.

   #12
 24 227     Akershus     0
16A til komfyrvakt? Trenger slike egen kurs?
Uansett, denne 16A kan kanskje benyttes også til stekeovn om det er behov.
Signatur
HSt
   #13
 35 886     Lillestrøm kommune     0
Det er noe galt hvis komfyrvakt hos TS står på
16A til stekovn skal stå på 20A til koketopp
  (trådstarter)
   #15
 237     0
Da trenger en ikke gjøre noe. 20A på induksjon fungerer fint. Bare ikke bruk boost på to plater samtidig siden en da vet at den trekker for mye. Om sikring blir løst ut avhenger av type. Jeg har induksjon som i teorien krever 32A og har aldri utløst 20A sikring. Løser ut et par andre sikringer en gang i mellom så tror ikke disse er av type som tolererer alt for mye heller. Men ved oppgradering vil jeg legge større kurs.

Der vi bodde før hadde vi ofte boost på to plater samtidig, så det kan fort bli et savn om vi ikke har det her. Der hadde vi 25A.
HSt
   #16
 35 886     Lillestrøm kommune     0
Litt forsiktig bruk av bust funksjon på induksjonstopp er i allefall raskere enn en keramisk topp
TSt
   #17
 14 038     0
Boost funksjon pleier å flytte alle effekt fra en plate til en annen dvs 2 palter på boost er det samme som 4  på full effekt.  Derfor bør en ikke bruke dette hvis en har litt liten sikring siden det betyr stadig overbelastning hvis sikringen ikke stopper det.