6 822    3    0  

Erfaringer med Jotaplast?

 141     0
Ser det er en tråd her om billig maling, og alle konkluderer med at Lady er tingen og at man må styre unna billigmerkene. Gjelder dette også for Jotaplast, som jeg nå vurderer å bruke? Den er jo ganske billig. 369 for 10 liter.

Må understreke at det dreier seg om en himling i ei systue i et anneks, ikke inne i selve huset. Jeg skal male 45 m2 i to strøk, altså 90 m2, så det blir fort noen liter, og jeg er ganske blakk...
Vil noen fraråde meg å bruke Jotaplast?

Erfaringer med denne malingen?

Forresten: Himlingen er laget av umalte trefiberplater. Noen som tror jeg må ha egen grunning, eller er det bare å male i vei med Jotaplast?

   #1
 1 421     Bærum     0
Jotaplast produseres av Jotun, som Lady, men dekker dårligere så det er vanskeligere å få til et strøkent resultat. Det er vel derfor det er en viss prisforskjell...
Signatur
ivo
   #2
 492     0
Jotaplast: Terningkast 1
Lady: Terningkast 3
Flügger: Terningkast 6

Har brukt Flügger i tak, samt på MDF og miljøstrie. Denne malingen er dyrere, men i taket holder det som regel med ETT strøk. Genial maling rett og slett.
   #3
 120     Revetal     0
Bruk også grunning... Da sitter den bedre. Jotaplast er som det ligger i navnet, litt sånn plastaktig når du bruker den. Du kan godt male med den, men den dekker jo litt dårligere enn de andre merkene som er nevnt over. Du kan jo også sjekke ut Gjøcoproff, samme saken, men fra en annen Norsk fabrikk. Eller Scala intriør. Kliss lik Lady, men fra den samme fabrikken som Gjøco.
Signatur