41    1    0  

Fuging

 1     0
Hei!

Først og fremst, ikke noe å legge skjul på at jeg er amatør. Jeg har aldri gjort noe arbeid for oppussing. Må jo starte et sted..

Jeg har et veldig lite rom hvor jeg skal sette sammen en garderobe veldig snart.. men det ser ikke så bra ut fra før av. Vil gjerne tette mellom vegg og gulv / tak før jeg gjør noe mer.

Så, slik ser det ut per i dag: https://onedrive.live.com/?authkey=%21AD6%2DZ4f6tvmBydQ&id=B36845FA42AC7BD4%216825&cid=B36845FA42AC7BD4

Forslag til hva som kan gjøres og hvilke produkter som kan hjelpe meg? All tips & hjelp tas veldig godt i mot!

For eksempel akryl fugemasse er jo for mindre sprekker.
Kanskje det er en form for fugemasse jeg trenger?

Og hva med bunnfyllingslist mellom gulv & vegg?

Mvh
ostekake


TSt
   #1
 7 526     0
En kan egentlig ikke fuge mellom flytende gulv og vegger så egentlig kan en bare tette mellom underliggende gulv og vegg.  Det kan gå bra, ville brukt slik bunnfyllelist i allefall for å få fugen tynnest mulig da er den mest fleksibel men jeg har som beskrevet flere steder forsøkt et sted og de ble det buktninger på gulvet med en gang.  Faren er at det går bra nå men ikke senere. Det er ofte tørrest om vinteren så å gjøre det da er kanskje enda mere risikabelt enn å gjøre det nå.  Men en kan som sagt aldri garantere at slikt vil gå bra hvis en ikke begrenser seg til undergulvet.