118    1    0  

Klissete fuge etter overmaling

 1     0
Hei,

I forrige oppussingsprosjekt brukte jeg (nesten) utelatende Casco Multiseal Byggfog til alt av innvendig fuging. Dette funket kjempebra. Brukte da følgende maling: Jotun supreme finish tre & panel, jotun pure color og jotun tak.

Jeg er nå i gang med neste prosjekt og har denne gangen valgt jotun wonderwall som veggmaling. Problemet er at alle fuger har blitt klissete og blanke etter overmaling!!!

Har testet litt med diverse malingstyper og det ser ut som multiseal kun reagerer med wonderwall. Har noen andre opplevd tilsvarende? Hvis ja, hvordan fikset dere opp i problemet?

   #1
 9     0
Hei ser tråden er noen år gammel, sitter med samme problem. Skulle til å fuge hjørner i ny bolig. 3 av hjørnene fuget jeg med Casco multiseal og malte med jotun Woderwall. Fugene er klissete og blanke.
Hvordan gikk det med prosjektet ditt, måtte du fuge på nytt eller ble det bedre etterhvert? Valgte å gå over til Casco paintflex som er et nytt produkt. Denne fungerte. Men lurer nå på om hjørnene med multiseal på fuges på nytt?

Stig😊