taz
   #12
 3,840     Haugesund     0
Hvis en er så heldig å bo ved grensa, koster jordan halvparten på andre siden (f.eks bauhaus) men de heter anza eller noe sånn.
Signatur
   #13
 30     1
Jeg driver og maler gangene her i huset. Valgte da å gå for en billigere maling enn Lady for butikken forsikra at det ikke var store forskjellen, mer at Lady var et merkenavn. Jeg tenkte det var greit å ta en billig maling (tror den heter Hempel) siden den skal brukes i gangene og altså ikke i typiske bruksrom.

MEN jeg synes den dekker så dårlig. Den er veldig tyntflytende, så den er lett å male utover, men det hjelper jo lite når jeg nå må ha tre strøk i stedet for to. Eller, jeg vet jo ikke om jeg hadde måttet ha tre strøk med Lady også.

Hva er deres erfaringer med dyr vs. billig maling?
Signatur
   #14
 168     0
Vi har brukt billig maling fra europris til å male vegger og tak med på kjøkkenet, og vi er fornøyde med resultatet! Den holder fint på fargen (hvit) og den dekker bra. Men lady er bedre, det er det ingen tvil om! Spørsmålet er bare om den er så mye bedre at det er verdt å kjøpe det..min erfaring, nei! Wink En ting som er viktig uansett type maling man bruker, og det er jo forarbeide, som å vaske og grunne. Det hjelper fint lite å kjøpe et annerkjent merke hvis man glemmer forarbeidet! :)

Når det gjelder UTEmaling, så har vi valgt produktene fra jotun! Enkelt og greit fordi jeg har lest og hørt så mye positivt om jotun. Dessuten synes jeg ikke malingen dems er så dyr! Vi brukte visir oljegrunning til å grunne de mest utsatte stedene på annekset med og Drygolin Vindus- og Dørmaling som toppstrøk. Vi er ikke ferdige ennå, men det ser veldig bra ut til nå!
Doh
   #15
 329     Bergen     1
Jeg sverger til lady. Brukte mye steen hansen inne maling før. Men dekkevnen er vesentlig dårligere, og ofte trengs det 3strøk for å dekke like godt som ladyen gjør på 2strøk.

Så for å spare å male ett strøl, betaler jeg heller litt mer
   #16
 1,016     Hosle     0
Har prøvd billig takmaling fra Europris. Den virker ikke  :(

Dekker dårlig og selv med mange strøk blir det ujevnt. Så sparer man noen få kroner men kaster bort en helg.

   #18
 20     0
Jeg har brukt Butinox på første strøket, men Lady på siste. Det blir absolutt mindre skjolder av Lady, og den er tjukkere, helt klar forskjell.
Den billige Makkermalinga fra ByggMakker er noe av det dårligste jeg har prøvd, den bør man holde seg unna, selv til grunning..

Har prøvd den nye Lady Easy Clean, vanvittig bra, kjempelett å legge andre strøket! :D
Signatur
   #19
 5     0
Jeg må si det er ikke så ofte jeg maler veggene mine og da gør jeg det skikkelig og bruker jotun produkter, så kan jeg vaske og skrubbe så mye jeg vil.
Jeg hvet også att jeg får ett topp resultat.
Jeg får de alltid til og blande farge i grunningen selv om den ikke finnes i base og på den måten slipper jeg ofte unna ett dekk strøk.
   #20
 55     0
Ser den er mer enn 3 ganger så billig som Lady, blir jo skeptisk når man hører prisen, men er alltid fristet til å spare penger :)