#11
 1 541     Sandefjord     0
Ser ikke ut som om denne dekker så godt sp tviler på at det blir helt borte.

Forstår ikke denne påstanden. I overlappen er det påført 2 strøk. Det er da god dekk der?

TSt
   #12
 12 348     0
Tror den vil bli enda noe mørkere der det er 2 strøk fra før.   Men med et 3. strøk tror jeg en vil komme i mål  men det hadde ikke TS tenkt til og det var ikke det TS hadde bestilt til utførende.  

Siden de har forlatt stedet så vet nok også utførende at dette trolig ikke ville blitt godkjent etter bare et strøk til. 
   #13
 5 252     Akershus     1
Stor forskjell på dekkbeis og vanlig oljebeis. Normalt vil jeg tro strøk 2 dekker ujevnheter.
  (trådstarter)
   #15
 15     0
Et ålesundsfirma.

Har nå tatt et strøk til selv på en vegg. Dessverre fortsatt svært synlig overlapping, men noe redusert. Kommer ikke til å beise huset i 3 strøk denne omgangen så må vel bare leve med dette resultatet.

Har fjernet maskeringstape de hadde satt på. Mye blødning inn under tapen rundt vinduskarmer og balkongdører. Noen forslag til hvordan fjerne dette uten å ødelegge lakken på treverket under?
Skjolder/overlapping i beising av yttervegg - IMG_20210608_000345.jpg - Pusurus
HSt
   #16
 32 524     Lillestrøm kommune     0
Takk for oppdatering, da ser vi hvor rett du hadde i å være skeptisk til denne påføringen. Glans er rare saker, en farge kan se helt forskjellig ut mår glansen blir forskjellig. OBS bygg hadde en fin ilustrasjon med 3 forskjellige glans grader av samme farge, en skulle egentlig tro at fargene ikke var helt like.

Jeg vet ikke om noen løsning på tape problemet.