49    3    0  

Sparkel og mønster i paneler

 2     0
Hei!

Jeg er absolutt en amatør, så beklager om spørsmål blir "dumt".

Jeg skal snart flytte ut av en eldre leilighet jeg har leid og har foreslått litt overflateoppussing (for å lette litt på siste leiene da det blir overlapp med ny bolig). Det er en del forskjellig maling og sparkling osv som ikke er noe problem, men i stua er det noen gamle brede paneler som tidligere er blitt malt hvite. Disse har en del skrumerker blant annet, å trenger helt klart sparkling.

Det jeg lurer på er hvordan dette vil gå med det mønsteret som er i disse panelene? Disse panelene har jo mønster som er veldig tydelig, selv fra litt avstand. Jeg ønsker såklart ikke at det skal se feil ut. Isåtilfelle vil jeg helt klart bare la de være, men tenkte å spørre her inne først Smile

Legger ved noen bilder som viser noen av merkene, samt mønstringen i panelene.

På forhånd takk.


Tor-Håkon

Sparkel og mønster i paneler - 1.jpg - thbergsengSparkel og mønster i paneler - 2.jpg - thbergseng

HSt
   #1
 25 825     Lillestrøm kommune     0
Må ikke bredsparkle slike hull. Ellers viktig at du har avklaring med huseier at kvalitet på jobb er god nok.

Hadde bekjente som prøvde å få noen av sine bekjente til å være mer nøye med malingfinish, de var veldig skuffet over prisen de fikk ved salg, neste mann renoverte absolutt alle overflater så kommentaren om at de måtte være mer nøye var sikkert riktig.
  (trådstarter)
   #2
 2     0
Takk for svar.

Malingsjobber og sparkling/pussing osv er absolutt ikke noe nytt for meg, så det er ikke tanken at dette ville blitt amatørmessig, men det jeg var usikker på var de spesifikke panelene og sparkling grunnet mønstrene i de.

Leiligheten skal nok leies ut videre, så det er ikke noe som skal ut for salg Smile

HSt
   #3
 25 825     Lillestrøm kommune     0
Nei, men eier kan jo fortsatt synes at det skal se pent ut. Så godt du har litt erfaring. Tett kun hullet uten å søle sparkel utenom.