136    5    0  

Fliser løsnet pga. golvvarme

 28     0
Hei,

Jeg har innstøpte vannrør for gulvvarme på badet. Nylig var en reperatør her og gjorde justeringer på varmepumpen som varmer vannet, og i går merket jeg at det kommer en klikkelyd når jeg går på flisene på badet, det høres rett og slett ut som om flisene har løsnet, selv om jeg ikke kan se dette. Dette blir nok en forsikringssak, men tenkte likevel å spørre om noen har noen erfaringer med dette. Regner med at det ikke er noe annet å gjøre enn å rive opp hele flisene og legge nye for å fikse dette. Men vil det være farlig mtp vannskader å bruke badet i noen år før man fikser det? Går det hull på membranen når slikt skjer? Det ligger ikke varmerør i dusjen, og flisene i dusjen lager ikke lyd som resten av golvet. Vil helst vente med å renovere badet til det andre badet på loftet er ferdig til bruk. 

Som dere skjønner er ikke humøret helt på topp nå.. Takk for alle innspill og råd!

  (trådstarter)
   #3
 28     0
Hei, både fliser og innstøping av varmerør er selvgjort, og utelukker ikke at noe er gjort feil i forbindelse med dette, men det har jo ligget fint i 5 år til nå. Dessuten, jeg har aldri før opplevd at golvet var så varmt som det var igår. Og, reparatøren snakket om at han endret noe settpunkt for varme på vannet. Det var noe alvorlig galt med hele anlegget igår, det lagde så mye lyd at jeg måtte ned å se, det var da jeg oppdaget at det var feilmelding på varmepumpa, og en helt hinsides varme i rørene.

Litt bakgrunn: Grunnen til at han reparatøren var her og fiksa på varmepumpa var pga. blink i nettet for noen uker siden, og etterpå har det vært problemer med den. Ikke utenkelig at den har fått en smell som påvirker tempeturregulatorene.
   #4
 1     0
Ang forsikring. Ved lyn og torden nedslag, vær-fenomener bør du få dekket noe i hvert fall.
Hvis ikke du har ringt inn/webmeldt skaden, ville jeg gjort det i går.
Du har gjort arbeidet selv. Dette ville jeg muligens unnlatt å nevne til selskapet, med mindre du er flislegger/rørlegger selv.

Håper takstmannen har en god dag ;)lykke til!

HSt
   #5
 26 726     Lillestrøm kommune     0
Dette med ujevn varme på gulvet er ingen fordel i allefall (ingen varme i dusj skriver TS)