1 098    2    0  

Lys grå fliser bad eller hvite?

 1     0
Hei, vi har kjøpt et hus som bygges og må velge fliser. Vi har ikke så mange valgalternativer uten å gå opp i pris, så det står mellom veldig lys grå matte fliser eller hvite på veggene, også har vi tenkt å ha mørkere grå fliser til gulvet. Jeg er bekymret for at badet vil se skittent ut med de lys grå flisene, men det var ikke andre alternativer. - Jeg har heller ingen særlige ideer om hvordan jeg vil ha det heller, da ville jeg kanskje ha betalt litt ekstra for å få det som jeg ville. 

Og om dere ville ha valgt hvite i stedet, ville dere ha valgt blanke eller matte?

Dette er første gangen vi bygger og har null erfaring:)

De grå flisene kan nesten minne om fargen på flisene vedlagt (det kan være at disse egentlig er hvite, og skittene)... Jeg kommer til å velge hvit fuge om jeg velger de grå. 
Lys grå fliser bad eller hvite? - grå flis.jpg - nybegynner2017

   #1
 48     0
Hei!

Det høres ikke ut som du egentlig har lyst til å gå for de lys grå flisene, så kanskje det er best for deg å gå for de hvite?
Matte fliser gir en delikat og lun følelse på badet. Så kan du friske opp med farger på f.eks baderoms tilbehør og håndklær:)
Signatur
MHC
   #2
 15     Bergen     0
Vi har hvite blanke fliser på både gulv og vegg. Skråtak og ikke så stort bad. Er veldig fornøyd fremdeles etter 9 år. Det eneste er at hvert hårstrå og støvkorn vises på gulvet. Ville derfor kanskje anbefalt hvite blanke på vegg og lys grå matte på gulv hvis det er en option.
PS: Vi har store fliser 60 * 30, og hvite fuger på alt.