129    5    0  

Utskifting av fliser på bad

 92     0
Er i sluttfasen av oppussing av badet. Det har vært gjort noen små feil som har medført at håndverkerne måtte fjerne og legge på igjen en flis her og der. Takk og pris at vi brukte 30x30 flis og ikke 60x60.
 
Da vi fortsatt hadde vårt gamle bad spurte vi om man bare kunne skifte ut flisene på deler av badet. Men da gikk det ikke. For fjernet man først en flis så hadde man brutt membranen, og da måtte hele badet tas.
 
Men nå ser det ikke ut til at det er et problem. Kunne noen fortelle meg om det er fordi man i dag bruker flytende membran? Men vil det være noen reduksjon i kvaliteten på badet, når de «småflikker» slik?

   #1
 6,337     Akershus     0
Kan det være at det i det nye badet er brukt sveiset undermembran istedenfor smøremebran? Da er det ikke noe problem å skifte en flis, i forhold til membranen i allefall. Om det er smøremembran, er det et problem...


.THag
  (trådstarter)
   #2
 92     0
Takk for svar. Trodde det var smøremembran. For håndverkeren sier at han tar på ny membran hver gang han skifter ut en flis. Men jeg vet jo egentlig ikke.
  (trådstarter)
   #4
 92     0
De har til og med gjort det inne i dusjsonen. For der borret de første noen feile hull.

Men samtidig ville det jo være ganske sprøtt om de måtte gjøre alt helt om igjen pga en liten feil...

Håndverksfirmaet skal jo dokumentere hva de har gjort. Men det vil vel ikke kunne komme frem på noen måte at det ikke er forskriftsmessig.

Og hvis det begynner å lekke, hva så i forhold til reklamasjon og forsikring?
   #5
 1,003     Rogaland     0
Be de dokumentere alt med bilder, alt dette skal nå inn i boligmappa.

Får man hull på smøremembran ser jeg ingen grunn til at det ikke kan utbedres men man må jo ta opp mer enn hvor skaden var for å få smørt på membran med overlapp.
Signatur