10 385    11    0  

Anbefalt fugepistol

 366     Sandnes     0
Skal handle meg en pistol for byggskum, og tenkte å høre litt om det er en modell som er anbefalt blandt de proffe på området?

Har i utgangspunktet sett på modeller i tools sitt sortiment, siden det er der jeg får best priser.
Disse har tools:

Essve plast
Essve stål
Sika
Sista

Alle disse koster rundt 500,- eks mva..
Signatur

   #1
 5 116     Troms     0
Dra innom Motek og kjøp deg en Hilti CB fugepistol. Beste jeg har hatt.
Koster penger, men, kvalitet og funksjonalitet koster peng. Regn med å gi det dobbelte av hva du har sett på. Kanskje får du god rabatt, det kan jo hende.
Signatur
   #5
 2 403     Bjørkelangen     0
pistolen jeg har koster ca 650kr på monter.
skal se om jeg finner link.

http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/default.asp?wwwalias=hansenkroghno&gid=328&subgid=332
øverste pistolen er den jeg har.
Siste redigering: 16. desember 2010 19:53:00 av tømrer79
Signatur
   #6
 535     oslo     0
Anbefalerikke Wurth fugepistol.

Har brukt fugepistol fra Panasonic i mange år og vært svært fornøyd.Behovet for to fugepistoler oppsto og enda èn ble bestilt. Selgeren fra Wurth informerte om at en Wurth-pistol ville bli levert, men at denne var "helt lik".
Dette var overhode ikke tilfellet og angrer i dag på at denne ikke ble returnert.Eneste likhet jeg ser er batteriene, som er kompatible.

Pistolen fra Panasonic er i slagfast plast, mens Wurth sin hovedsaklig er av metall. Det er likevel ved bruk modellen fra Panasonic er vesentlig bedre enn modellen fra Wurth. Panasonicen reagerer kontant og uten "slinger i valsen", når knappen ekspederes.Dette er langt fra tilfellet med den andre.Her er dødgangen mellom stempel og patron så stor (tipper minst 1 cm) at man blir "stående og vente og lure" på når matingen srarter.Enda verre er det at når dette endelig skjer, forflyttes fugespissen tilsvarende den nevnte dødgangen.

Er klar over at det er individuelle meninger om verktøy som dette og at det ofte er smak & behag hva en foretrekker. Selv er jeg, etter å ha brukt begge vekselsvis i flere år, ikke i tvil om hvilken av disse to jeg foretrekker.Meget sannsynlig at det finnes enda bedre på markedet (f.eks.Hilti ?).Ville hovedsaklig annonsere min uenighet med Kenneth S.


 

   #8
 535     oslo     0


Tenker du på pistol til silikon,akryl osv ?
[/quote]

Har nettopp blitt aspirant jeg. Innlegget mitt er vel god søknad for degradering til fersking igjen.

Brøt regel nr.1, og leste første innlegg for dårlig. Og JA Bolig, du har rett. Ser nå det er snakk om pistoler for skumming.

Blir nødt til å unnskylde, da min omtale helt riktig gjelder fugeverktøy for acryl osv