12 544    16    0  

Casco Quickgun

 1 266     Aust-Agder     0
Jeg kjøpte meg en Casco Quickgun for noen måneder siden. Jeg var lei av å bytte mellom lim og akryl når jeg skulle montere ting, og syntes den der så perfekt ut. Det gikk jo lynraskt å bytte patron!

Og jada, reklamen var rett den. Det gikk kjapt å bytte patroner. Den var tilnærmet dryppfri også. Men gudbedre så dårlig den var når patronen ikke var spiller ny lenger, så en måtte jobbe litt for å få ut limet. Da skjer én av to: Enten spiser den seg inn i plastikken på patronen, og der sitter den. Ellers så ramler patronen rett ut. I starten skjedde det første, og nå faller de gjerne bare ut. Jeg regner med at gripemekanismen er slitt.

Tror heller jeg burde kjøpt meg et par fugepistoler av den gode gamle typen - de som tåler litt juling. For når man ikke er proff, så har man ikke spiller nye patroner hele tiden :)


Casco Quickgun - Quick-Gun0702051121__35951d.jpg - CmdrKeen
Signatur

bex
   #1
 4 300     Østlandet     0
ja  har en sånn i bilen,  den ser fin ut og kan være grei viss limet er godt og varmt og tuten stor, ellers så bare glir den av.  trur jeg har kasta ned og bruker kun skikkelig sprøyte nå
Signatur
   #2
 1 096     Skjetten     0
Luftdreven "sprøyte" er også veldig fint Smile
Signatur
bex
   #3
 4 300     Østlandet     0
ja er kjekt til store prosjekter, men til små jobber blir det for mye og dra med seg.


bruker den på bilde på jobben og er godt fornøyd med den,  men den er nå overpriset, og har en utsalgpris på 500kr
Casco Quickgun - 19404.jpg - bex
Signatur
   #4
 455     0
Må si meg enig med trådstarter! Meget bra i førsten og med akryl. Med lim og annet ble den bare helt ubrukelig, og når jeg klarer å klemme tuben ut med et håndgrep så blir det bare dumt.  Synes det faktisk er litt vanskelig å finne en skikkelig bra pistol til tubene nå om dagen.. til under 1000,-...
  (trådstarter)
   #5
 1 266     Aust-Agder     0
bex: Hvor finner du slike til 500kr? Synes å ha sett dem til det dobbelte på Byggmakker.
Signatur
bex
   #6
 4 300     Østlandet     0
Her er den til 475,-


men svippa innom optimera proff  på google, og der skulle dem ha nærmere 800.

men syns denne pistolen er ypperlig og bruke.

Signatur
   #7
 2 963     Akershus     0
Har brukt en Quickgun til akryl og SuperFix til nå og den har fungert bra. Det jeg brukte tidligere var billig dritt fra Clas og 'tema og det funker ikke. Til hundre spenn så synes jeg det er et godt kjøp.

   #8
 5 116     Troms     0
Har brukt denne og må bre si at den fungerer ikke overhodet. Bare dritt. Tok den tilbake, klagde fikk refusjon. Flere andre hadde klaget også.

Makan til søppel fra Casco skal man leite lenge etter er nå min mening. Jeg brukte den med Casco superfix og acryl. Ingen av de fungerte.

Blei en Hilti CB200-P1 fugepistol istedetfor.
Signatur
bex
   #9
 4 300     Østlandet     0
hadde en slik jeg også,  men var tuba litt kald som hendte det at den sklei av holdern,  syns det var litt upraktisk, da tar jeg heller noname av litt kvalitet,
Signatur