9 214    7    1  

Fugelim: Tec 7 I forhold til Pattex p700

 6     0
Hei! Jeg lurer på om noen vet forskjellen på Tec 7 i henhold til Pattex p700? Er det stort sett det samme, eller er det forskjellige bruksområder og styrke på dem?

Takk!

   #1
 9 677     Kysten     0
Pattex er vannbasert og løsemiddelfritt, uv bestandig ph limer flere materialer enn tec 7
   #2
 1 266     Aust-Agder     0

Pattex er vannbasert og løsemiddelfritt, uv bestandig ph limer flere materialer enn tec 7


Det svaret skjønte jeg rett og slett ikke. Pattex P700 kan brukes til å lime under vann. Da kan det da ikke være vannbasert? 

Jeg synes Tec7 og Pattex P700 ser ganske like ut jeg?  Er P700 billigere? Hvem selger?
Signatur
   #3
 9 677     Kysten     0
Mulig jeg leste feil på om det er vannbasert, det er ihvertfall løsemiddelfritt. Det skal hefte bedre enn tec7. Jeg har hatt dårlig erfaring med tec7 mot plast materiale. Etter tid slipper den. Mulig det er enkelte plast typer dette skjer med.
   #4
 2 668     Vestlandet     0
Har kjøpt pattex på europris en gang. Jeg hadde egentlig avskrevet det som et tulleprodukt, siden det funka veldig dårlig da jeg prøvde. Men hvis det blir sammenlignet med tec7, skal jeg jammen prøve det igjen.
   #5
 123     vansius     0
Tec 7 må være det beste limet på markedet mener jeg. Og at det limer dårlig til plast, eller slipper, har jeg aldri hverken opplevd eller kan neste ikke tro det.
   #6
 1 267     0
Tech 7 limer ikke bra til PP plast  (polypropylene)  Står i teknisk info om produktet
  (trådstarter)
   #7
 6     1
Okeeeeij! Hehe.. "Boligbyggerne" Sa at produktet P700 skal være vannbasert.. Men Er det ikke vannbasert da om du kan bruke det i kontakt med vann? Eller menes begrepet vannbasert på samme måte som maling? Poenget mitt er at jeg har erfaring om Tec7! Helt fantasatisk fugelim! Imponert av effekter.. MEN! Jeg har også prøvd å lime me lim, og fått noen enkelte dårlige resultater men min løsning var å la det herde lenger en det var annbefalt.. Fynket fjell! (med plastikk.. 12t. ekstra) Så ja.. Over til poenget igjenn! Ja.. Jeg har fått meg 100% midlertidig jobb på Clas Ohlson, og vi selger P700 fugelimet, jeg har fått beskjed av koleger at det skal være tilsvarende tec7.. Det er nettopp derfor jeg startet dette innlegget, for å forsikre meg om at dette faktisks er riktig! Jeg nekter å oppgi falsk informasjon om et produkt og føler meg aldri trygg om jeg ikke vet det HELT sikkert.. Så.. Er dette da riktig?

Er p700 på samme måte tilsvarende tec7? Enkelt å greit, det er faktisk det jge lurer på.. OM Det er mye som virker usakelig her så ikke tenk noe ekstra over det, jeg har nettopp kommet hjem fra en tur på byen, og dama maser på om at jeg må komme å legge meg.. Så.. En gang til, om dette virker usakelig, ikke bruk noe ekstra energi på å tenke noe ekstra over det Wink God natt! Takker for mange raske svar! Setter virkelig pris på det! Tusen takk!