32 734    58    1  

Fugepistol til byggskum - ønsker forslag

 1 117     Asker     0
Ønsker forslag til god fugepistol for byggskum, helst fra nettbutikk.
Skal primært brukes til fugin av vinduer.

Har hittil kun brukt (engangs)bokser så jeg har ikke greie på hvilke er gode.

   #2
 22 352     Akershus     0
Skal du bruke mye? På en sjappe i Asker hadde de et godt tilbud. Hvis man kjøpte mye fikk man en pistol. Mye bede enn spraybokser. Kanskje tilbudet fortsatt er gyldig.
   #6
 343     0
Hei!
Jeg har en tilsvarende pistol i svart plast kjøpt på OBS! Bygg for 3-400,-
Denne har fungert utmerket på ca 20 vinduer og dører av varierende størrelse, men har nå begynt å lekke rundt stoppekula. Det går bra når jeg har skumboks på, men boksen med renseveske tømmes pga lekkasjen. Den har vært utrolig god å ha frem til dette ble et problem. Veldig enkelt å regulere skummengden for små og store sprekker.

   #8
 1 041     Akershus     0

Skal ikke bruke den mye, men er redd for at en billig (hva er billig og hva er dyrt?) sak er like dårlig som spraybokser.

Hvilken sjappe?

Noen som har prøvd denne: http://tilhjemmet.no/product/1400/byggskum-med-pistol

Trådbumping her, men tilhjemmet.no selger også elektronmateriell, med følgende overskrift:
"Det å være sin egen elektriker er ikke så vanskelig som mange tror. Det er mye du kan gjøre selv. I vår el-avdeling finner du en rekke produkter som gjør din el-hverdag litt enklere."

Det er vel enkelte på forumet som har sine meninger om dette utsagnet...
   #9
 2 963     Akershus     0
Strengt tatt ikke feil, bare ikke lov. Suspekt er det uansett. Om det er enkelt eller ikke er vel individuelt.
   #10
 5 116     Troms     0
Anbefaler Hilti sin CF1DS pistol med Hilti sitt skum. Svært nøyaktig og veldig enkevedlikehold. Boksen skal alltid sitte på pistolen så lenge man har skrudd den på. Rensevesken fungerer utmerket og dette er en svært god kombo. Har tidligere prøvd slike mer enkle pistoler til 5-600 på Maxbo og Byggmakker med Bostik sitt skum, men er helt klart aller mest fornøyd med Motek sitt. ekspanderer veldig kontrollert og som sagt temmelig vedlikeholdsfri uten griseri.
Prisen er selvsagt deretter på noe slikt. Tror jeg ga rundt 1000,- for pistolen og jeg betaler hos Motek ca 130,- for en boks Hiltiskum/Motekskum.
Signatur