97    3    0  

Bad i kjeller

 7     0
Vurderer å få innrede ett kjellerrom til bad. Vegger og gulv av betong, men ingen av veggene er av betong. Kjellergulvet er støpt nytt, så det virker tørt og greit, men under veggene er det mest sannsynlig ikke fuktsperre. Har vurdert å isolere alle de innvendige veggene med isopor, siden jeg ikke er helt trygg på om kapillært oppsug kan forekomme, men ser ingen tegn til det her, noe jeg gjør på andre innervegger. Noen anbefalinger på angående valg av isolasjon. Rommene rundt har temperatur på 10-15 grader. Ventilasjon ut vil bli ordnet. 

TSt
   #1
 9 159     0
Det må brukes lite isolasjon inne hvis en ikke har noe ute.  Bruke våtromsplate

Tetti plate f.eks. er diffusjonsåpen.  Følge oppskrift de har nøye på hvordan det skal gjøres.    (trådstarter)
   #2
 7     0
Det må brukes lite isolasjon inne hvis en ikke har noe ute. Bruke våtromsplate

Tetti plate f.eks. er diffusjonsåpen. Følge oppskrift de har nøye på hvordan det skal gjøres.
Alle veggene er mot andre kjeller rom, gjelder det samme da? I og med at våtromsplaten er diffusjonsåpen, vil man ikke få et diffusjonstett sjikt ved flisene eller det jeg velger å legge etter Tetti?
TSt
   #3
 9 159     0
Hvis veggene ikke har noen annen vei å tørke opp så er det at en ofte velger diffusjonsåpen. Den skal være en membran selv om den er diffusjonsåpen. Men er det lufting av vegger på baksiden så sier en trolig at dette holder så da trenger en ikke velge en som er diffusjonsåpen.