170    9    0  

Fjerning av tagging på pusset mur og video overvåkning

 21     0
hei,

2 spørsmål:

1.Noen som kan gi meg tips på beste måte å fjerne taggingen i fra en pusset mur? 

2. Noen som har video overvåkning ute av huset sitt ? Har vurdert dette flere ganger, men litt usikker på hva som er lovt og ikke. Ser blant annet man ikke kan video overvåke mot offentlig eiendom, da er litt av hensikten borte om tyver / hærverk blir gjort mot husets side som er vendt mot offentlig vei. 


Mvh

   #2
 685     0
Ifølge datatilsynet er det ingen problemer med at det står teslaer og filmer omgivelsene når de er parkert, så lenge opptakene ikke deles offentlig. Ser da ikke problemer med å sette opp kamera rundt hele huset som filmer egen og eventuell offentlig eiendom rundt. Skilt trenger du heller ikke, med mindre du ønsker den forebyggende effekten.
HSt
   #4
 24 855     Lillestrøm kommune     0
Det er ikke lov at kamera ser på tvers ut på offentlig vei, de som har bygg tett på offentlig vei bruker arm og tar kun bilder langs fasaden.

Dette med Tesla må være at det er ikke fast plassert og/eller umulig å sanksjonere og dermed bare passerer under radaren.
HSt
   #6
 24 855     Lillestrøm kommune     0
Nei, er muren ru og ubehandlet så er det vel nesten umulig ? Her ville kanskje et bilde hjelpe noen til å få et bedre svar.

   #8
 2 385     Asker     0
Alle fornuftige kamera lar deg maskere bort det du ikke vil filme. Da kan du sikte rett på hvor enn du vil. Btw bruker jeg UniFi kamera og NVR.
Signatur
HSt
   #9
 24 855     Lillestrøm kommune     0
hvis jeg vil filme de som kommer rett inn på gårsplassen min så kan jo ikke kamera filme rett mot gaten. Men skal det stå høyt og filmer på skrå så kan jo maskering virke.