217    5    0  

Vindsperre rundt vindu

 26     0
Hei holder på å bytte med vedlikehold på huset vårt som er 10 år gammelt. Her er det lagt vindsperre duk på vindu også en klemlist oppå der. duken går fra vinduskarmen også bak gipsen.  I underkant av vindu er det ikke noe vindsperre . Her bør det velt mest utsatt for vann så her bør det vel være noe som fører evt vann på utsiden av gipsplatene ? 

HSt
   #1
 29 278     Lillestrøm kommune     0
Legg vindperre tape opp i sporet som du så legger beslaget inn i
  (trådstarter)
   #2
 26     0
Her ser dere hvordan vindsperren strimmelen ligger mot vinduet. 
Den er på de fleste vinduene ødelagt i bunnen av vinduet slik at vann vil gå bak vindsperre gipsen. Utenpå vindsperren kommer det en klemlist Kan denne vinsperre strimmelen erstattes med vindsperre tape å legges mot trelisten (lekteren) på høyrekant slik at jeg slipper å fjerne kledningen ? vinduet er inntrukket så evt vann lekasjer her vil gå bak gipsen
Vindsperre rundt vindu - PXL_20210725_165955147.jpg - myksen
jaf
   #4
 5 289     tromsø     0
Ville tatt vare på den vite vindsperrer. Og så forsterket med bedre tetting. Kan du legge en ny mot lekte og liste den på lekten ? Når vinduet er ute ? Så ville jeg kjøpt et svært beslag over vindu og gjerne over alle vinduene. Gjerne beslag fra hushjørnet til hushjørnet. Det er beslag som skal lede bort vann. Den vite er bare vindsperre. Du kan skjøte veindsperren nedover. Bare la den øverste gå over den nederste.
TSt
   #5
 9 891     0
Det finnes vindsperre tape en kan skjøte med. Det skal være beslag over og under vindu. Det er evt ende avslutning en slipper med jaf sitt forslag men det er bare gjennomførbart hvis en skal ha helt ny kledning på huset. Er det værutsatt kan en ha ende avslutning på beslaget. Noen finnes ferdig slik eller en kan finne oppskrift på hvordan det bøyes. Mye er gjort hvis beslag monteres korrekt. Under vindu er det normalt spalte til å tre opp beslaget men en kan tape vindsperren først men pass på at en ikke dekker spalten.