#52
 1 385     Tromsø     0
Jeg synes du er kommet godt i gang med Sketchup. Jeg prøvde selv på det, men mistet tålmodigheten. Til eget bruk nøyer jeg meg som regel med mmpapir eller frihåndsskisser. Så kan jeg heller bruke tiden på selve byggingen.
   #53
 840     Østfold     0

Bosch blå fikk kjørt seg godt i berget.jpg


Er det en slagdrill med et voksent betongbor du har brukt?

Hvor mye slit var det å borre hull i fjellet med et slikt verktøy? Jeg skal selv lage en ramme og har tenkt at en løsning kan være slik du har gjort med stolpesko i fjellet.
   #54
 10 476     Akershus     1
Er vel en 2-26 borhammer, den der?

Ser ganske lik ut som min. Fin maskin å jobbe med, men den er jo ikke dritstor, så med såpass bor vil jeg tro det tok litt tid å tygge seg gjennom.
Signatur
  (trådstarter)
   #55
 8 024     Bærum     0
Riktig det Frodes, borhammer. Akkurat litt underdimensjonert til denne bruken, men ingen naboer og kjente hadde noe større og gadd ikke styre med å leie. Brukte nok 10-15 min pr hull. Men det var godvær og en nabo kom som nevnt med drikke, så gikk egentlig greit nok.

   #58
 451     Stavanger     0
Sikkert ikke dumt det. Slike folk som du er borti her, de sier jo ofte slike ting, bare for å hevde sin rett. Som regel er de late og bare misullelig. Veldig ofte så late at de ikke en gang orker å ta kontakt med kommunen  ;D
  (trådstarter)
   #59
 8 024     Bærum     0
Sjefen synes jeg hadde prosjektert for stort lekehus. Ville bli for ruvende osv. Prøvde å argumentere med at dette skal brukes til andre ting når barna vokser ut av det, men ....Endte opp med at jeg krympet huset i bredden - så nå blir det terasse både foran og på den ene langsiden.

Ellers fått gjort ferdig stubbeloft, isolert det og begynt å få utover gulvspon.
Har lenge hatt en haug med 7cm knauf liggende i garasjen. Ikke passet å bruke det til andre prosjekter, men det passet perfekt med 2x7cm i bjelkelaget her. Selvsagt lagt i forband for å unngå kuldebroer.. ;D
cozmo bygger lekestue - satt på sengebunn til asfaltplater.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - på med asfaltplater.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - ferdig asfaltert.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - klemlister.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - tettet åpne spalter med byggskum.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - isolering - fikk jammen brukt opp en haug med 7cm knauf.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - gulvspon.jpg - cozmo