8 387    17    1  

ekstra sender til garasjeportåpner

 67     Østerdalen     0
Min fjernkontroll til garasjeportåpneren har dessverre dårlig rekkevidde. Jeg kunne tenkt meg en ekstra men den koster over 900,- så det er ikke aktuelt. Finnes det noe universelt utstyr som kan brukes? En mulighet er vel kanskje å bruke utgangen som styrer porten via en bryter inne i garasjen. Det er en utgang på 4,5 volt som kortsluttes et lite øyeblikk for å starte opp motoren. 

   #2
 107     Trondheim     0
Koster en ny en så mye så får du vel en helt ny portåpner på tilbud på Jula til 1200,-
Men det er kanskje uaktuelt Ermm
HSt
   #3
 26 548     Lillestrøm kommune     0
Du kan bruke momentanbryteren inngangen og annen type fjernkontroll men du må kanskje ha et ekstra tidsrele hvis du ikke kan fikse det med en Teldus enhet (hvis du har). Hos meg hadde de klipt av alle ledninger til konektoren så jeg har allerede kjøpt ny Chamberlain portåpner, som enda ikke er montert. (Fjernkontrollen er ustabil).
   #4
 287     Telemark     0
Jeg har brukt denne fra ebay http://m.ebay.co.uk/itm/2Pcs-4-Key-Wireless-Remote-Control-Keychain-Learning-Code-for-Garage-Door-433MHz-/121540181995?nav=SEARCH

Evt kan du bruke en slik koblet på manuell trykknapp inngangen, jeg har en for å bruke portåpner som var integrert i amerikansk bil (de bruker 315mhz istedenfor 433) http://m.ebay.com/itm/4-Channel-RF-Wireless-Remote-Control-315MHz-Latch-New-/181542302253?nav=WATCHING_ACTIVE
  (trådstarter)
   #7
 67     Østerdalen     0
google gir jo noe treff på dette, kr 400 for en fjernkontroll her:

http://portspesialisten.com/fjernkontroll/tormatic/

Men det var noe typebetegnelse så du bør kontrollere dette.

Den største utfordringen er at jeg finner ikke noen typebetegnelse på den jeg har. Det er fristende å rive den ned å erstatte den med en ny. Tror jeg gjør et lite forsøk med fjernkontrollen på ebay det ble linket til.

   #8
 5 513     0
Det er vel frekvensen som forteller om den kan brukes eller ikke?

Kanskje det finnes universalfjernkontroller også som kan brukes.

Portspesialisten har også et system du kan koble rett på din gamle motor, slik at det kun er fjernstyringen som oppgraderes.
   #9
 5 412     Langhus     0
Har kjøpt ekstra sender fra Portspesialisten, veldig kjapp levering og god service.
Tar du kontakt med dem finner de sikkert en løsning for deg Smile
Signatur
   #10
 20     Sørumsand     0
Hei Johnsern!

Har du en av disse fjernkontrollene fra før?

ekstra sender til garasjeportåpner - tormatic.jpg - Johnsern

Da vil du i så fall kunne erstatte denne med vår Fjernkontroll til Tormatic / Novoferm (399,- inkl frakt).

Ellers kan du benytte vårt Fjernkontrollsystem (Mottaker + fjernkontroll 433,92Mhz). Mottakeren kobles til inngang for veggbryter.

Jeg ville vært forsiktig med å bestille utstyr som opererer på 315Mhz da utstyr på denne frekvensen ikke er lov å benytte i Norge.
Signatur