4 033    3    0  

Garasje :Skøyte på støypt plate i garasje?

 79     0
Har tenkt å rive garasja for så å sette opp ny som er større. Garasja eg har er akkurat litt irriterande lita. Går det an å bruke plata som er der for så å skøyte på slik eg får størrelsen eg vil ha? Vil skøyte på ca 1,5 meter begge vegar. Slik eg ser det så slepp eg då med å pigge opp betongen og spare ein del arbeid. Plata som er der er ok, men eg må vel kanskje armere og støype nokre cm på toppen av den? Om nokon har forslag på gode" dealar" på garasje så er det sjølvsagt velkomne med forslag. Tenker då på elementgarasje eller noko i den duren. Garasja blir vel 6X6 eller noko sånt..

Eiv
   #1
 241     Moss     0
Tja det går vel sikkert bra det dersom såla du har fra før er i god stand og uten sprekker. Vil vel også være smart å borre inn noen armeringsjern inn i den gamle såla for å binde den med den nye. Men dersom du skal lage en isolert garasje og det mangler isolering og kanskje skikkelig drenering under den gamle, så er det jo nå du har mulighet til å gjøre noe med det. Kanskje like greit å rive Hvor gammel er den

Nb. Så har du lagt innlegget ditt i en prosjektdelen av forumet. Du burde vel heller ha plassert det et annet sted om du bare har spørsmål og ikke en beskrivelse/blogg av prosjektet ditt?
  (trådstarter)
   #2
 79     0
Ja innlegget ligg feil , ventar på at moderator skal frelse meg å flytte innlegget!  Grin men kan ikkje rapportere mitt eige innlegg.. skal sjå om eg kan flytte det sjølv på ein måte.. takk for innspel
   #3
 4 114     Akershus (Follo)     0
Du kan jo prøve å brekke den opp inn fra den siden du skal skjøte på. Om den er godt armert så får du jo frilagt en drøy halvmeter gammel armering som vil bli støpt inn i ny plate. Er den ikke godt armert er det fort gjort å brekke opp alt det gamle.

Men jeg ville fjernet alt det gamle og sørget for skikkelig grunnarbeide om det er noen som helst tvil.
Signatur