141    4    1  

Garasjegulv

Jmg
 2     0
Hei. Har et garasjegul der det er lagt kryssfiner(15mm) plater på bjelkelag(40cm cc på bjelker). Tenker da hvordan man kunne fått det tett og slik at man kan bruke eks garasjekk og sånt på det. Planer og legge sluk og stikke den ut veggen på garasjekjelleren

TSt
   #1
 12 943     0
15mm plater er jo takplater, ikke gulvplater. Garasjejekk vil jo hjul kunne slisse seg ned i hulvet hvis en er uheldig.
Så må nytt gulv her men kan legges oppå dette.

Når gulvet er såpass underdimensjonert så må en jo sjekke resten av bygget også. 40cm cc er OK men står jo ikke noe om dimensjon. Må sjekkes innfesting av bjelker og bæring i vegger.
Jmg
  (trådstarter)
   #2
 2     0
resten skal tåle det, men jeg kan ikke bygge mye opp der da jeg får problemer med dører, men jeg kan jo senke ned der. gulvet er av type det man bruker på tilhengere. rive platene, kutten ned på bjelken og støpe bærende betong gulv kanskje.?stålplater rett på det som er der nu?må nu vel finnes noe lurt
TSt
   #3
 12 943     0
Jeg har hørt om de som har klart å lage slisser i tilhenger gulvet når en har kjørt smale hul med mye vekt. Det er typisk en garasje jekk. Er derfor jeg mener at det som er i dag ikke er brukbart.
   #4
 2 652     1
Ville ikke hatt tynnere enn 36mm plank på kjørbart bjelkelag, helst 48. Kanskje 28/32 er greit på c/c 30-40cm. Men 15mm finer på c/c 40 ville ikke jeg kjørt verken bil eller jekk på.