868    5    0  

Hva burde det koste å sette opp denne garasjen?

 103     Bodø     0


Driver å planlegger en litt voksen garasje med tilhørende utleieleilighet i andre etg. Så er det jo mange flotte folk her inne på forumet som har gode byggerfaringer og innsikt i prisene. 
Dette er en garasje som jeg skal sette opp ved siden av det gamle huset vårt. Det er i bratt terreng, så sprenging blir gjort utenom dette budsjettet. Her "leveres" gårdsplassen ferdig pukket, klar for støping av såle. Jeg legger selvfølgelig inn vann og avløp i denne prosessen allerede. 
Så spørsmålet er hva jeg kan forvente meg at det koster å sette opp denne garasjen. Jeg tenkte å støpe sålen selv, og sette opp hele første etg i Iso Leca. Så var planen å bruke betong hulkil-elementer i etasjeskillet. Dette vil jo gjøre at garasjen blir en egen branncelle mtp på utleie over. Leiligheten i 2 etg skal være av enkleste sort uten noen spesielle materialvalg. Billigst mulig. Så et enkelt saltak over. Noen formening om budsjett her?  
 


Hva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 1.jpg - satsti
Hva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 2.jpg - satstiHva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 3.jpg - satstiHva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 4.jpg - satstiHva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 5.jpg - satsti
Hva burde det koste å sette opp denne garasjen? - garasje 1.jpg - satsti

   #1
 399     Bergen     0
Heisan.
Dette så jo bra ut, ble det noe til av denne garasjen?
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 103     Bodø     0
Ja garasjen skal bygges om ca tre mnd. Venter på fire forskjellige anbud nå på å få den bygget Smile
TSt
   #3
 3 136     0
Du må passé på å ha isloasjon i gulvet, kan ikke bare ha betong hulkil-elementer som gulv uten noe isolasjon. Synes ikke jeg ser høyde til dette noe sted i snitt tegningen.
   #4
 1 902     Vestlandet     0
Kva prisantyding har du komt til no?
Signatur
   #5
 399     Bergen     0
Heisan.
Har du fått noen tilbakemelding på priser eller noe?
Signatur