1 194    2    1  

Leverandører av rulleport til garasje?

 6     0
Hei
Har gått litt løs på garajen nå, og har lyst å bytte ut porten som er der nå med en rulleport. Enkelt og greit for å få det litt tettere, med tanke på å varme opp av og til, samt det at taket er ganske lavt, så mister mye takhøyde med porten åpen. Porten trenger ikke nødvendigvis være isolert, da største delen av garasjen er uiosolert.
Mål på portåpningen er cirka 2,15X3m.

Noen som har erfaringer med ulike rulleporter? Navn på ulike leverandører? Pris, og levering, samt montering? 
Alle innspill mottas med takk. 

   #1
 1 656     Trondheim     1
Hörmann er i alle fall en kjent produsent. Vi har fra dem - funker fint den. Kjøpte standardstørrelse gjennom  Tore Ligaard AS for en ganske rimelig penge.

Svigers kjøpte port fra en annen leverandør. Den virker veldig bra, bedre enn Hörmann vil jeg si, men de husker jeg selvsagt ikke navnet på...


Også har du jo www.hermann.no - der får du sikkert bra porter. Det er jo ikke på noen måte slik at de forsøker å henge seg på Hörmann navnet nei Wink

Edit, ser nå at du skrev rulleport - det jeg har (og svigers) er leddport, ikke rulleport.
Men Hormann har også rulleport, ref. http://www.hoermann.no/fileadmin/_country/hoermann.no/kataloge/85900-Garagen-Rolltor%20RollMatic-NO.pdf 
Signatur
   #2
 20     Sørumsand     0
Rulleporter er ikke like utbredt i Norge som feks leddporter, men det er mye brukt i blant annet England og er en veldig fin løsning.

Hörmann som er nevt har blant annet rulleporter. Dersom du søker etter rulleport få feks finn.no så får du opp en del firma som kan levere dette til privatpersoner.

Selv fører vi Birkdale som vi har god erfaring med. Merk at med rulleporter så kreves det ofte mye overhøyde. Våre porter krever 30 cm overhøyde, men vi annonserer med 38 cm fordi da får kunden full innkjøringshøyde. Du greier deg med 30 cm, men da vil porten henge 8 cm ned i åpningen.

Ang montering så er dette kurant så lenge du har med deg noen medhjelpere. Det er ganske tungt å løfte opp rullen og senke porten ned i sideskinnene.

Signatur