92    4    0  

Kle garasje i leca innvendig

 115     0
Har en garasje i leca vi ønsker å kle innvendig. Tips til oppbygning av denne? Bare leca nå uten puss. Hjelper det noe å legge på 5 cm isolasjon før kledning? Bør det være damsperre da? 

TSt
   #1
 8 830     0
Over eller under bakken ? 2/3 deler av isolasjon skal være utvendig hvis en skal følge reglene. Aldri dampsperre hvis vegg er under bakken er generell regel. Skal det varmes opp ? I vekselvarme hus er det heller ikke nødvendigvis vanlig.
  (trådstarter)
   #2
 115     0
På en side er halve under bakken (fjell) på de andre 3 sidene er den over bakken. Ser for meg å ha inn en varmeovn der, så temp holdes over 0 grader. Skal montere isolert port. Innspill?
TSt
   #3
 8 830     0
Halvt oppvarmet er det verste en kan ha for biler.  Da bare koser rusten seg ekstra godt.  Når en varmer opp blir det mere fare for kondens innenifra også, jeg skal ikke ha ovnen i min.
  (trådstarter)
   #4
 115     0
Skjønner. Kanskje jeg heller bare skal lekte ut et par cm og montere plater rett på dette. Kunne tenke meg gips men dette blir kanskje for dårlig i en garasje. Fordelen er at det gir slette vegger. Hva er vanlig å benytte?