5 103    4    2  

Prisforskjell garasje sadeltak vs. pulttak

 190     Rogaland     2
Vi planlegger garasje, og vurderer pulttak.

Vil det være noen stor prisforskjell om vi bygger med pulttak vs. sadeltak? Tenker ca. 15 grader pulttak (slik at det ikke blir alt for høyt) eller ca. 22 grader sadeltak.

6.6x6m (BxD) garasje, med en enkel port, som på illustrasjon:
Prisforskjell garasje sadeltak vs. pulttak - sadeltak vs pulttak.png - FSund
Prisforskjell garasje sadeltak vs. pulttak - sadeltak vs pulttak.png - FSund

   #1
 11     0
Hei,

Er dette en garasje du må søke om å bygge? En løsning med 22 graders saltak vil stort sett være under høydekravene i nye forskrifter, og grunnflatestørrelsen er også under 50 m2. Vi gir deg gjerne tilbud på både saltak og pulttak slik at du får se den nøyaktige differansen på pris. Fyll ut vår priskalkulator med en 22 grader i ønsket størrelse på http://www.garasjer.no/kalkulator/ og skriv i kommentarfeltet på siste side at du også ønsker tilbud på samme garasje med pulttak.

Jan Kristian
Igland Garasjen
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 190     Rogaland     0
Garasjen trenger vi egentlig ikke søke om, men vi vil bygge utenfor en byggegrense, så da må vi søke om dispensasjon, som såvidt jeg har forstått gjør at bygget blir søknadspliktig.

Jeg har allerede kontaktet dere (Igland Garasjen) angående garasje med sadeltak, og forespurt pris på tilsvarende garasje med 15 grader pulttak via e-post. Men da fikk vi til svar at vi måtte ha minst 22 grader takvinkel for å kunne ha takpanner. Stemmer dette? Et kjapt Google-søk gir meg takpanner som fungerer ned til 15 grader.
   #3
 11     0
Hei igjen,
Beklager sen tilbakemelding, jeg måtte dobbelsjekke med teknisk avdeling hos oss.
Du kan bruke takpanner ned til 15 grader(litt forskjell fra ulike leverandører). Men du må ha rupanel som undertak under 22 grader.

Jan Kristian
Igland Garasjen
Signatur
   #4
 44     0
Hei!
Du forspør om prisdifferanse mellom pulttak og saltak, og forskjellen er marginal i våre leveranser.
Kontakt oss dersom det er aktuelt for deg med et pristilbud.
Signatur