#21
 3,387     0
Har hatt nedfelt såpedispenser i ti år, brukt i 3 mnd og ikke mer. For meg er det en meningsløs gjenstand. Så skal en drive og fylle den og en ser ikke hvor mye det er igjen og så går den tom og en må likevel ha ei større flaske i benken å fylle den fra, så hva er vitsen? Personlig mening.

Søppelbøtte i benken, æsj for noe griseri. Alt gugg setter seg på veggene øverst i rørdelen og er skikkelig tungvint å gjøre rent i forhold til å vippe ut ei søppekbøtte med en plastpose i og slenge ting rett dit.

Strømsøyle er kjekt, men jeg har løst det på en annen måte.

Alle steder hvor en tar hull i plata, jeg har stein, så får en slike foringer/kanter av gummi eller tilsvarende materiale og i overgangen der setter det seg dritt og smuss og jeg testet det en gang vi hadde vasket på kjøkkenet og det så dønn strøkent ut og pirket litt i kantene på slike ting før jeg la det på blodplater og gjorde en dyrking på det.

ÆÆSH sier jeg bare, jeg skal absolutt ikke ha masse kriker og kroker hvor bakterier og råtnebasiller kan ligge klemt inn og godgjøre seg. Sikkert lite sykdomsfremkallende likevel, men ekkelt å tenke på. Jeg vi ha det så rent som mulig der jeg lager mat.

Men det er bare mine personlige meninger, andre ser det sikkert helt anderledes.

   #23
 3,387     0

Hei.

Dette skal jeg ha i mitt nye kjøkken!

http://www.aqvia.no/Default.asp?path=21399&pageid=31053

Genialt!


Hva med brusmaskin så du kan lage egen brus skal du ha det også?

Skal eg ha noe med kullsyre skal det leveres på glassflaske og ikke renne lunkent ut av ei kran på kjøkkenbenken.

De første tre fire literne jeg tapper fra kjøkkenbenken er ikke kalde for det vannet som står i røret får romtemperatur.

Lunkent vann med kullsyre frister dårlig synes jeg, men om du først tapper med hovedkrana til det kommer skikkelig kaldt vann der og så begynner tappe fra kullsyrekrana blir det bare første par glassene med kullsyrevann som er lunkne og så på tredje glasset får du kaldt kullsyreholdig drikke.

Da tar jeg heller kald drikke ut av kjøleskapet, så kjedelig er jeg.
   #24
 68     Oppland     0
Tenk også på plassen under skapene, der det vanligvis er sokkelfront, flere kjøkkenleverandører har sokkelskuffer, mener å huske at også Nibu har det.
Fin-fin mulighet til å benytte en eller ubenyttet plass.

-N-
   #25
 1,185     0

Såpedispenser integrert i vasken er absolutt å anbefale. Ryddig og enkel å bruke. De er også litt sånn "løse" i toppen sånn at du kan svinge tuten på den litt unna hvis den er i veien.....men det bruker ikke å være et problem.  Enkel å etterfylle er de også.

:)


Link til hvor man kan få tak i sånt? Grin
   #26
 1,062     Lindesnes     0
Såpedispenser i mange varrianter ;)
Signatur