161 663    178    7  

Hva har dere på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap?

 22     4
Hei!

Hva har dere på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap?

Vi skal ha ha sort skifer på gulvet, kremhvit innredning og mørk brun benkeplate.

Noen gode råd som gjør et ellers så tradisjonellt kjøkken litt sprekere?
Signatur

   #2
 473     Sola     0
Hva med sorte marmorfliser i 10x10 cm. De ser utrolig pene ut når man oljer dem litt.
   #4
 473     Sola     0
Nei det har jeg ikke. Jeg har flisene, men har ikke montert dem ennå. Vi kjøpte flisene for 6 år siden for å bruke på eget kjøkken. Vi kom aldri så langt og nå er huset solgt...

Men vi bygger jo nytt hus og da kommer flisene til bruk. Vi synes sorte fliser blir litt for mørkt i et mørkt kjøkken (skal ha Carisma Kirsebær fra Drømmekjøkken), så disse flisene kommer mellom kjøkkenbenken i utleieleiligheten.

Litt ergelig, for de flisene er de fineste jeg har sett!
   #5
 13     0
Vi har ei glasplate som er malt svart på baksida. Det ser ut som eit svart speil og kan samanliknast med høgglanspolerte kjøken.
Det kostar litt meir enn fliser, men er til gjengjeld utruleg enkelt å montera - kun fugemasse i over-/ og underkant.

Det er glaset som må målast og ikkje veggen. Det er viktig at dette vert gjort veldig nøye, etter som sjølv små feil vil visa veldig godt. Vi fekk glasmesteren til å leggja tre strøk for oss.
   #6
 2 174     Oslo     1

Hei!

Har du et bilde av den løsningen?
Vi liker å se bilder av gode løsninger :-)


   #8
 2 174     Oslo     0
Dette var drøye saker....drøyt lekkert!

Dette avgjør saken for vår del - det blir en telefon til Glassmester Sørlie i morgen - de holder til rett nede i veien her vi bor.

RÅLEKKERT!!!!

   #9
 157     0

Ja, ikke sant?   :D

Om du lurer på priser fra Okside, så vet jeg om noen som betalte 8200,- for 2 meter med designglass (uten montering). Men vil tro det er mye billigere å gå til en lokal glassmester ja Smile
   #10
 2 174     Oslo     0

Om du lurer på priser fra Okside, så vet jeg om noen som betalte 8200,- for 2 meter med designglass (uten montering). Men vil tro det er mye billigere å gå til en lokal glassmester ja :)


Både Rolf Berglund (drittdyr sjappe) og Sørlie i Oslo står listet med logo på Okside sine websider og omtales som sammarbeidspartner, så det er nok lite håp om lavere priser der Smile