3 716    4    0  

Hvilke kjøkkenfronter er dette??

 211     0
Jeg og kona skal ha nytt kjøkken. Vi har ikke samme smak. Jeg liker glatt overflate, hun liker med utskjæringer. Hos en nabo kom vi over en front vi begge likte (se foto), de har jo liksom både glatt og litt utskjæringer  ;D
Problemet er at ingen vet hvilken type det er, naboen visste bare at forrige huseier hadde fått frontene fra en av de folka som bare bytter fronter på gamle kjøkken, vet dere, ingen husker hvem det var.... Men vi kunne altså tenkt oss disse frontene på vårt nye kjøkken. Derfor slenger vi ut foto på dette flotte forum i håp om at noen andre vet...??  ???
Takker og bukker  Smile
Hvilke kjøkkenfronter er dette?? - IMGP2782-x2.jpg - nyco

  (trådstarter)
   #2
 211     0
Ja kan stemme det. Har sett Tremo reklamere i området her også. Men blir nå dyrt å kjøpe skuffer og skap et sted og fronter fra Tremo. Skulle vært mulig å få disse frontene fra en totalleverandør.... Anyone??
   #3
 22 346     Akershus     0
Er det ikke bare å kjøpe skrogene fra hvilken som hels leverandør da de tilpasser dørene uansett? Kanskje de også kan levere skrog? Det beste er at du spør dem.
   #4
 126     Nordland     0
Det der er Tremofronter ja. Sansynligvis en dyr løsning å kjøpe skrog et sted for så å bestille fronter på "spesialmål" fra en kjøkkenfornyer. Dersom ikke de kan levere skrog også da. Har ihvertfall eksempler på at vi har levert komplette nye innredninger rimeligere enn tilbud folk har fått på såkalt kjøkkenfornying.
Signatur