247    11    1  

Hvilken type fugemasse?

 88     1
Heisann, jeg tenkte å fuge rundt induksjonstopp samt i sprekk mellom kjøkkenvifte og vegg og lurer på om noen har tips til hvilken type fugemasse jeg kan bruke?

HSt
   #1
 36,574     Lillestrøm kommune     0
En fuger aldri rundt induksjonstopp, du har ikke tenkt å
ha noen garanti på produktet ?

Til det andre kan en bruke Tec7, jeg kjøpte litt maling i Ikea sine farger når vi modifiserte litt lyslister i forbindelse med vifte, vi valgte å bygge inn vifte som egentlig var beregnet å være frittstående. Det var vanskelig å se at enkelte deler var malt
  (trådstarter)
   #2
 88     0
Takk. Forrige eier har brukt denne https://www.obsbygg.no/maling-tapet-og-tilbehor/lim-fug-og-sparkel/casco-sanitary-vatromssilikon-717003fc til å tette sprekker og overgang mellom fliser og vegg i det lille skapet hvor ventilatoren er montert, jeg synes det er litt merkelig å bruke våtromssilikon i det aktuelle området. Er det toxic å ha denne over varme steder som komfyr etc, og burde jeg fjerne den eller kan den bare være der?
TSt
   #7
 14,486     0
En kan aldri male over noe som er silikonbasert. Men ville ikke benyttet våtromssilikon på skjøt at benkeplater siden en der kan komme borti med mat.

TSt
   #9
 14,486     0
Som sagt over er det silikonbasert så kan det aldri males over. Uansett ville jeg aldri basert meg på maling av fuger. Må velge noe som kan stå slik det er.
   #10
 351     0
Greit å velge noe som kan stå der som det er med mindre man skal male over med en gang og å velge noe som kan males over i framtid hvis det er plassert hvor det kan være logisk. Da ryker både silikon og akryl til det meste av fuging.