1 2 Thermocold (trådstarter) 22.01.2020 10.23 #11 Thermocold Gå til profilen Tråd Link til innlegget Senior 374 Østfold 0 Hei jeg har kommet over en side med litt gode tips og råd rundt tema Mørning, i denne tråden tenker jeg dette kan passe fint. 10 tips formørning av kjøttKjøttet kan gjerne henge mer enn 40 døgngrader om det er rent.Skinnet kan gjerne sitte på under mørningen.Kjøtt som skal brukes til oppmaling behøver ikke mørnes. Det kan skjæres ned og fryses etter ett døgn.Parter dyret så lite som mulig før mørning! Alle snittflater gir grobunn for bakterier, og fører til mer avskjær under finpartering.Kjøttet må henge luftig og tørt. Om nødvendig kan du bruke en kaldluftsvifte for å skape sirkulasjon.Fuktig høstvær med skodde er dårlig mørningsvær.Får kjøttet slimete overflate er det i ferd med å bli ødelagt.Skjer ned umiddelbart!Tørt vær og temperaturer under 20 grader er bra mørningsvær.Kjøttet må ikke kjøles ned under 12 grader i løpet av første døgn.Bruk aldri vann til å vaske kjøtt![/dropshadowbox][/size]Tipsene er hentet fra: https://www.hjortevilt.no/viltsmak-eller-usmak/ Her ligger også litt mer utfyllende tekst rundt punktene. Signatur Med vennlig hilsen Jørgen Børresen Johansen | Kulde MesterThermocold.no og les Hvordan lage det perfekte kjølerom! 1 2 Delta i diskusjonen Du er i ferd med å poste i en gammel tråd, siste innlegg ble postet den 1/22/2020 Om du vil ha nye øyne på denne problemstillignen kan du lage en ny tråd: jeg ønsker å bidra i denne tråden jeg vil starte en ny tråd Vedlegg… Varsling Svar Du er ikke innlogget. For å publisere i tråden må du logge på først. Logg på Du er nå innlogget. Du kan fortsette. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden. Denne eposten utløper om 30 minutter.
Thermocold (trådstarter) 22.01.2020 10.23 #11 Thermocold Gå til profilen Tråd Link til innlegget Senior 374 Østfold 0 Hei jeg har kommet over en side med litt gode tips og råd rundt tema Mørning, i denne tråden tenker jeg dette kan passe fint. 10 tips formørning av kjøttKjøttet kan gjerne henge mer enn 40 døgngrader om det er rent.Skinnet kan gjerne sitte på under mørningen.Kjøtt som skal brukes til oppmaling behøver ikke mørnes. Det kan skjæres ned og fryses etter ett døgn.Parter dyret så lite som mulig før mørning! Alle snittflater gir grobunn for bakterier, og fører til mer avskjær under finpartering.Kjøttet må henge luftig og tørt. Om nødvendig kan du bruke en kaldluftsvifte for å skape sirkulasjon.Fuktig høstvær med skodde er dårlig mørningsvær.Får kjøttet slimete overflate er det i ferd med å bli ødelagt.Skjer ned umiddelbart!Tørt vær og temperaturer under 20 grader er bra mørningsvær.Kjøttet må ikke kjøles ned under 12 grader i løpet av første døgn.Bruk aldri vann til å vaske kjøtt![/dropshadowbox][/size]Tipsene er hentet fra: https://www.hjortevilt.no/viltsmak-eller-usmak/ Her ligger også litt mer utfyllende tekst rundt punktene. Signatur Med vennlig hilsen Jørgen Børresen Johansen | Kulde MesterThermocold.no og les Hvordan lage det perfekte kjølerom!
10 tips for
mørning av kjøtt
Tipsene er hentet fra: https://www.hjortevilt.no/viltsmak-eller-usmak/
Her ligger også litt mer utfyllende tekst rundt punktene.
Thermocold.no og les Hvordan lage det perfekte kjølerom!