Ja, jeg spiser et brød av gangen når jeg spiser brød. Men det var ikke tema her.
Å langtidstine mat (eller i mikro) ender bare med at maten og den fuktighet skiller lag. Resultatet er at den er halvtørr over det meste, mens den side blir liggende i vannbad.
Uavhengig av maskiner i butikkene fryser man ikke ned mat i porsjoner større enn man skal tine av gangen. Brød skjæres i skiver før det fryses - enten av butikkens maskin eller hjemme. Når man skal tine brød plukker man ut det antallet skiver man skal ha, setter dem skrått mot hverandre på tallerken slik at det kommer luft til på alle kanter. Temperaturforskjellen gjør at lufta sirkulerer av seg selv. Etter 10min i romtemperatur er skivene klare til spising.
Vel, vi bruker brødboks og kommer til å fortsette med det. Vi har to barn og å hente brødskiver fra fryseren (som er i kjelleren) i hytt og gevær kommer ikke til å skje. Mikro har vi heller ikke. Sånn, er brødboksdebatten ferdig nå?
Ja, jeg spiser et brød av gangen når jeg spiser brød. Men det var ikke tema her.
Å langtidstine mat (eller i mikro) ender bare med at maten og den fuktighet skiller lag. Resultatet er at den er halvtørr over det meste, mens den side blir liggende i vannbad.
Uavhengig av maskiner i butikkene fryser man ikke ned mat i porsjoner større enn man skal tine av gangen. Brød skjæres i skiver før det fryses - enten av butikkens maskin eller hjemme. Når man skal tine brød plukker man ut det antallet skiver man skal ha, setter dem skrått mot hverandre på tallerken slik at det kommer luft til på alle kanter. Temperaturforskjellen gjør at lufta sirkulerer av seg selv. Etter 10min i romtemperatur er skivene klare til spising.
Tines på full effekt i micro i 20-25 sekunder. 10min er for lenge på morgenen eller om man vil ha seg en kjapp matbit
Den skummer melk, lager vanlig kaffi som smaker utsøkt, og lager varmt vann.
Jeg bruker vannet til å tilberede grøt til smårollingen, folk skryter av kaffien de får servert, og steameren fungerer veldig greit. Har hatt maskinen i over to år nå, og er ennå like fornøyd.
Å langtidstine mat (eller i mikro) ender bare med at maten og den fuktighet skiller lag. Resultatet er at den er halvtørr over det meste, mens den side blir liggende i vannbad.
Uavhengig av maskiner i butikkene fryser man ikke ned mat i porsjoner større enn man skal tine av gangen. Brød skjæres i skiver før det fryses - enten av butikkens maskin eller hjemme. Når man skal tine brød plukker man ut det antallet skiver man skal ha, setter dem skrått mot hverandre på tallerken slik at det kommer luft til på alle kanter. Temperaturforskjellen gjør at lufta sirkulerer av seg selv. Etter 10min i romtemperatur er skivene klare til spising.
Sånn, er brødboksdebatten ferdig nå?
Tines på full effekt i micro i 20-25 sekunder. 10min er for lenge på morgenen eller om man vil ha seg en kjapp matbit
http://www.lefdal.com/product/hjem-og-pleie/kaffe/TK53009/siemens-surpresso-compact-kaffemaskin-tk53009?scid=PRICECOMP_KELKOO&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Siemens+Surpresso+Compact+kaffemaskin+TK
Den skummer melk, lager vanlig kaffi som smaker utsøkt, og lager varmt vann.
Jeg bruker vannet til å tilberede grøt til smårollingen, folk skryter av kaffien de får servert, og steameren fungerer veldig greit. Har hatt maskinen i over to år nå, og er ennå like fornøyd.