32    0    0  

Nettoline vs Kvik

 1     0
Hei

Skal ha vaskeromsinnredning og har vært rundt omkring hos de fleste kjøkkenleverandører nå. Det koker ned til enten Nettoline eller Kvik, da disse 2 hadde løsningene vi var ute etter uten å be om hele armen i motbytte hehe.. 

Jeg har liten erfaring med Nettoline, og har hørt at Kvik kan sammenlignes med IKEA når det gjelder kvalitet.

Det jeg lurer på er om det er noen her som har erfaring med begge og kan stille dem opp mot hverandre når det gjelder KVALITETEN.

Understreker kvalitet, da jeg har fått en mye høyere rabatt hos Nettoline, en hva jeg har fått hos Kvik. Dermed er forskjellen i pris kun 4000kr.

Utseendemessig er begge to matt svart, med kladdemerkebestandig lakk.

Er det noen som kan stille disse opp mot hverandre når det gjelder kvaliteten? Dersom kvaliteten er lik, så vil jeg ikke betale 5000kr ekstra bare for å få annerledes håndtak hehe.. Men om kvaliteten er bedre på Nettoline, så er det kanskje verdt det i lengden. Det har jo opprinnelig en mye høyere pris, men det betyr jo ikke at kvaliteten er bedre.

Dersom vi skulle rangert kjøkkenleverandører kun etter kvaliteten, hvor ville Nettoline ligget i forhold til de store feks. HTH, Schmidt, Strai, Drømmekjøkken, Aubo..? Kan det sammenlignes med dem? eller er det samme som Ikea dette også?

(Nå er ikke jeg motstand av IKEA, men generelt blir dette sett på som "billigmerke" selv om jeg har hørt at skrog er av bra kvalitet)

Ser frem til å høre fra dere