1 783    8    2  

Noen som har vært borti Noremax

 9     0
Hei!

Er det noen her som har vært borti Noremax? Leverer bl. a. fronter til nye og gamle IKEA-kjøkken i den fargen man skulle ønske. Kan se ut som de tidligere het Norsk Kjøkkenproduksjon. Er interessert i å få fronter i den fargen jeg ønsker, men sliter litt med å finne mange nok referanser.

Evnt hvis noen har bestilt fronter til IKEA-kjøkken fra lignende firma er jeg veldig interessert i å få høre noen erfaringer Smile

   #1
 3     0
OHei! Vi fikk de billigste Ikea frontene lakkert hos noremax-kosta en fjerdel av det å få fronter fra noremax. Samme firma - spraylakkering by noremax. Fargen ble som ønsket men flakker sv i hjørnene bare man pakket det ut sv eskene. Har vært i kontakt med firmaet som forklarte at lakken har fire ukers herdingstid-ikke opplyst om selvsagt så vi monterte før det. Venter på svar om hva de har tenkt å gjøre med saken - imellomtiden har de slettet mitt negative innlegg på Facebook siden sin. Lite tillitsvekkende! Håper det ordner seg.
  (trådstarter)
   #2
 9     0
Takk for svar! Ja, det virket ikke spesielt tillitsvekkende... Er endel som skurrer når jeg undersøker firmaet og hvordan det er organisert. Byttet navn til Noremax, har opprettet eget firma for spraylakkeringsdelen, etc... Er bare noe som virker rart.Men ideen om å bestille fronter som passer til IKEA-kjøkken i den fargen man ønsker er jo veldig god. Du får holde oss oppdatert på hvordan saken løser seg Smile
   #3
 2     0
OHei! Vi fikk de billigste Ikea frontene lakkert hos noremax-kosta en fjerdel av det å få fronter fra noremax. Samme firma - spraylakkering by noremax. Fargen ble som ønsket men flakker sv i hjørnene bare man pakket det ut sv eskene. Har vært i kontakt med firmaet som forklarte at lakken har fire ukers herdingstid-ikke opplyst om selvsagt så vi monterte før det. Venter på svar om hva de har tenkt å gjøre med saken - imellomtiden har de slettet mitt negative innlegg på Facebook siden sin. Lite tillitsvekkende! Håper det ordner seg.

Ordnet dette seg?

Jeg lurer også på om det finnes noen som har erfaring med noremax. Har funnet frontene jeg vil ha der, men syns det er mye å betale 25 000 til et firma jeg ikke finner referanser på.
   #5
 2     0
Hvis dette er samme firma, så er det en liten tråd om/fra de her:

https://byggebolig.no/generell-kjokkenprat/spraylakkering-av-kjokken-benkeplate-glassplate


Ja, jeg så den. Og snikreklame er jo ikke et tillitsvekkende tegn, men det behøver jo heller ikke bety at firmaet ikke leverer.

Kunne derfor gjerne tenkt meg å høre om det er noen som jar erfaring med kundebehandlingen og produktene deres Smile
   #6
 3     0
Vi fikk nye dører lakkert hos Spraylakkering, men allerede ved levering hadde flere dører (altså hele 10 stk) hakk på seg. Ved normalt bruk blir det mer og mer hakk, slik at lakken faller av og det hvite under kommer fram. I tillegg trakk frontene helt sinnsykt med støv og fett - vi måtte vokse de med bilvoks. Firmaet skyldte på oss i Tre mnd og nektet å innrømme feil; så jeg skrev en dårlig anmeldelse på facebook og fikk gjennomslag for alt jeg ville med en gang. De kom og henta frontene og lakkerte om.
Da kom det raskt frem at frontene jeg hadde levert inn var for glatte egentlig for å få ett fint resultat (billigste dører fra Ikea) og at slipejobben de gjorde var for dårlig. Det kunne de sagt? De lakkerte om og nå sitter den mye bedre! De hentet og monterte igjen, så nå er det endelig klart. Finnishen er fortsatt ikke så superpen; den drar mye støv og merker. Men sånn er det og slik ble det! Uansett takknemlig for at firmaet tok sitt ansvar og gjorde jobben ordentlig. Forhåpentligvis tar det ikke tre måneder neste gang de får en klage. Syns de var vriene. Og vil fortatt holdt meg langt unna.
   #7
 3     1
Nå har firmaet igjen henvendt seg til meg for å få meg til å endre omtalen på nett. De fremstår innpåslitne og belastende.

   #8
 1     1
Hei!

For å oppklare litt spørsmål her:

Det het tidligere Norsk Kjøkkenproduksjon, dette var et selskap som produserte fronter og benkeplater til alle type kjøkken men hadde ingen nettbutikk, kun en fysisk butikk med kundebase i Oslo og omegn. Denne bedriften ble deretter lagt ned og Noremax nettbutikk åpnet - hvor det kun tilbys fronter til IKEA Metod, Faktum, Pax-garderober og Bestå-oppbevaring. Nå har showrommet eksistert i 1 år og vokser stadig.
Grunnen til få google-anmeldelser er at Google tjenesten har slettet de anmeldelsene som var opparbeidet, så vi har derfor måttet begynne på scratch. Vi ønsker stadig å forbedre oss, så både positiv og negativ kritikk er gull verdt - derfor oppfordrer vi våre kunder til å skrive en tilbakemelding basert på deres handleopplevelse.

Noremax leverer fronter i en rekke design, alle mulige farger og tre forskjellige glansgrader. Disse frontene er ikke lagervare og blir produsert på bestilling - spraylakken/beisen som brukes på disse frontene er samme som hos Spraylakkering, men på grunn av annet grunnarbeid og andre materialer sitter lakken bra og er av god kvalitet. (Det er også 10 års garanti på alle fronter fra oss)

Vi holder også på å bygge opp et mer solid administrativt system for å stadig forbedre hele handleopplevelsen.
Dersom noen skulle ha noen spørsmål eller er i tvil om noe, er det bare å ta kontakt over tlf. eller e-post som finnes på hjemmesiden.
Vi har også et showrom i Sofies gate 11, et steinkast bra Bislett stadion - så det er bare å komme innom for å se og kjenne på våre produkter Smile

Situasjonen mellom vedkommende og spraylakkering skal vi ikke gå inn på i detaljer, men det finnes alltid to sider av en sak. Spraylakkering by Noremax har gjort sitt for å levere best mulig kvalitet av spraylakkering på de billigste frontene til IKEA, men dessverre så har det vist seg at normale prosedyrer ved spraylakkeringen ikke har vært egnet til denne type front. Dette er firmaet klar over og vil gi ut følgende informasjon til potensielle kunder med fronter i lignende kvalitet. anki.llarena, vi beklager at du har hatt en dårlig kundeopplevelse hos Spraylakkering men vi håper du er fornøyd med sluttresultatet. Vi skal derimot gjøre vårt for å sikre bedre oppfølging fremover Smile

Ønsker dere alle en god sommer!

Mvh
Noremax