649    24    2  

strømledningen fra kjøleskapet ble nappet ut

 9     0
Hei! 

Vi har nettopp hjulpet moren min med å flytte og i den sammenheng ble strømledningen til kjøleskapet nappet ut av kjøleskapet... Hvor og hvordan skal dette inn igjen? noen som vet dette? Det er et wirlpool WBE3114 W kombiskap om det er relevant. kobberendene sitter fortsatt på så, så bare jeg vet hvor de skal så håper jeg de er håp... ? 

på forhånd takk for svar!

   #1
 101     0
Satser på at dere allerede har nappet ut den løse strømledningen fra veggen?

Gode bilder av baksiden av kjøleskapet er kjekt å ha. Sannsynligvis trenger du bare en stjerneskrutrekker og noen minutter til overs.
  (trådstarter)
   #2
 9     0
Ikke noe ledning i veggen nei😉 har ikke bilde av hele baksiden, men dette er det jeg har nå. Skal innom der senere så kan dra det fram da..

Takk for svar så langt!!! Stjernetrekker og tid har jeg👍
strømledningen fra kjøleskapet ble nappet ut - B1BAEA3C-351E-4ED8-8777-4A709D827D96.jpeg - johanne_89
   #3
 101     0
Ser ikke noe innlysende sted der ledningen skal inn ut ifra det bildet. Den kobberhetta du ser der er vel stedet de fyller på kjølemediet til kjøleskapet.


Se etter etiketter. Varseltrekanter med lyn og antydninger til elektrisk informasjon (at det står 230VAC for eksempel) indikerer at du er i nærheten. Garantert et plastdeksel som må av for å komme til terminalene du skal skru ledningen fast i.

Se hvor de ledningene til kompressoren (boksen til høyre) går hen. Kanskje det er inni den svarte boksen ledningene går inn du skal?
   #4
 19 329     Akershus     0
Mest sannsynlig skal ledningen inn i den sorte boksen bak den forseglede rørenden. Ser slik ut på diverse foto fra nettet.

En finner et foto Her
Signatur
TSt
   #5
 7 053     0
Det går jo en hvit og en sort ledning ut av boks med en stjerneskrue på. Ville forsøkt å se hva jeg fant bak deksel her. Samme som KjellG mener.
  (trådstarter)
   #6
 9     0
Takk for gode tips! Skal se på det i kveld 👍👍👍 hvis jeg fortsatt ikke skjønner noe skal jeg få tatt et bedre bilde☺️
Johanne
HSt
   #7
 24 855     Lillestrøm kommune     0
Har TS sett sett den avrevete ledningen eller er det kobberstussen her som lurer TS ?

Ledningen ligger kanskje klar, men har kommet inn under kjøleskapet e.l

HSt
   #9
 24 855     Lillestrøm kommune     0
Ok den er nappet ut av kabelsko, egentlig rart at strekkavlaster ikke har forhindret dette så sørg for at kabelen ikke kan dras ut på samme måte igjen.
   #10
 2 653     Vestlandet     0
Strekkavlasteren kan være skadet når den herjes sånn med. Og terminalene på skjøkeskapsenden, hvis de ikke var i "fartsretningen" kanskje?