244    10    3  

Ville du valgt 60 eller 80 cm induksjonstopp?

 83     0
Vi skal designe kjøkken hos HTH og lurer på om vi skal gå for 80 eller 60 centimeter bred steketopp. Vil tro det er dyrere med 80, men er kanskje mer praktisk når man lager mat? Angel

   #1
 5,725     1
Jo større jo bedre, men det er jo lett å skifte fra 60 til 80 seinere om dere vil, eg skifta nett fra 60 til 80, kona er fornøgd, eg er fornøgd med 8 soner i stedet for 4 og bedre plass til store panner.
  (trådstarter)
   #2
 83     0
Går det greit å ha 80 topp selv om vifte og benkeplate er 60 cm moduler? Smile
   #4
 3,842     Asker     1
Har hatt 80 topp med 60 ventilator (kraftig) en gang. Fungerte. Tror også 80 topp på 60 modul er mulig ved kreativ skjæring. Jo tykkere benkeplate jo lettere.

Forøvrig, 80 eller 90 topp over 60 hver gang. Få ganger jeg benytter 5-6, men ofte jeg flytter rundt. Noe er ferdig og settes til side mens annet går på. Frustrasjonen er stor når jeg lager mat på en 60 topp.
Signatur
TSt
   #7
 14,293     0
Aldri noe glasstopp. De er fryktelig vanskelig å holde rene siden de blir så varme. En får heller finne seg i at det kan bli litt fornying også i kjøkkenskapet. En magnet forteller om kjele kan benyttes på induksjon.

TSt
   #9
 14,293     1
Nei jeg mente glass topp (kjeramisk) hvis noen absolutt ville ha det. Med ser nå at det står gass i innlegget det henviser til. Ville ikke hatt gass heller. Induksjon gir alt en trenger med rett kokekar.
  (trådstarter)
   #10
 83     0
Valget falt på 80 cm, selv om det kostet litt mer med bredere vifte Smile