219    2    1  

Gammel briggs & stratton med startproblemer

 10     1
Hei

jeg har en gammel briggs & stratton gressklipper, er vel 30-40 år gammel. Den brukes i dag først og fremst fordi den nye er for stor til å brukes mellom bærbusker o.l. Men nå er den helt død og jeg trenger litt tips. Jeg startet den ganske greit etter vinteren. Den gikk litt ujevnt så jeg lot den dure og gå en stund på tomgang for at den skulle bli varm. Etter en stund begynner turtallet å øke ganske mye, til slutt høres den helt rabiat ut før den stopper helt. Etter dette har det ikke vært antydninger til liv.... Jeg har sjekket pluggen, den ser fin ut. Basert på måten den døde på så håper jeg at noen av dere har noen tips til hva som er galt ?

   #1
 7 689     Bærum     0
Mulig den ikke får bensin. Hell et par dråper bensin inn i plugghullet og sjekk om den tenner. Grunnen til rusing kan også være at turtallsregulatoren har hengt seg opp, men da burde den starte.
   #2
 32     0
Gjekk den lenge på alt for høgt turtall?
Klarer du og drage den rundt no med startsnora?
Att en plugg ser fin ut betyr ikkje at den e ok, begynn me de lette først, skift plugg, rens luftfilter og skift bensin til fersk bensin samt tom forgasser for gammel bensin.