548    4    0  

Gresstrimmer på batteri Milwaukee, makita eller ?

 70     0
Vurderer å kjøpe en gresstrimmer. Den skal være på batteri slik att flere kan bruke denne enkelt.
Har endel milwaukee batteri m18 som kan passe på denne: https://www.xn--verkty-fya.no/milwaukee-m18-fueltm-gresstrimmer-clt-0  men ikke sett noen i norge som har vurdert denne.
Har sett noen inne her har vært fornøyd med makita 2x18v versjonen. Men da må det handles batteri. Det går forsåvidt det også om den er endel bedre.
Noen som har formening om gresstrimmere på batteri? Dei må holde minimum 30 min på en lading.

   #1
 176     Møre og Romsdal     0
Jeg har bestilt Makita "spilt shaft" kantkilpper/ryddesag 2x18v, men denne kommer ikke før om minst en uke. Venter i spenning! Smile Valgte denne da motorenheten kan brukes med en hekksaks feks senere. Det var veldig vanskelig og finne forhandler og en del å spare på å bestille fra utlandet, så jeg endte med å bestille den fra Nederland. Tror en del land har eksportrestriksjoner på Makita.
   #3
 176     Møre og Romsdal     0
Hadde egentlig tenkt å bestille post restante fra nettsiden nedenfor til Strømstad og hente der, siden det er mye billigere enn å kjøpe fra Norge (og de ikke sender til Norge). Endte til slutt med å bestille fra en nederlandsk side som kunne sende det direkte.

https://www.powertoolworld.co.uk/makita-dux60z-twin-18v-lxt-cordless-split-shaft-multi-tool-motor-body-only
https://www.powertoolworld.co.uk/makita-em404mp-split-shaft-multi-tool-brush-cutter-attachment-only-for-dux60
   #4
 2 731     Vestlandet     0
Eg kjøpte Makita DUR365 i vår. Eg er godt nøgd med den. Meir enn kraftig nok for meg. Usikker på nøyaktig driftstid, men eg har meir enn 30 min med 5ah batteri.
Signatur