201    2    0  

Luftfilter til Gressklipper

 57     Kongsberg     0
Er det noen som vet hvor man kan få tak i nytt luftfilter til gressklipper? Den er av typen Mac Allister. Det er ikke noe merke på filteret men det ser ganske "standard" ut. Vet ikke noe om det, men det er kanskje ganske slik at de fleste klipper bruker samme type filter?

Filteret må byttes da det rant olje ut av inntaket bak filteret etter at jeg hadde hatt gressklipper liggende på siden en stund for å få vekk litt møkk på undersiden. Jeg har fått tørket vekk det meste av oljen i rommet til filteret. Er det bare å starte opp klippern igjen når jeg har fått byttet filter og fylt på med olje eller er det noe annet jeg bør sjekke?

Luftfilter til Gressklipper - IMG_20180620_213317.jpg - OppussingsJentaLuftfilter til Gressklipper - IMG_20180620_213329.jpg - OppussingsJentaLuftfilter til Gressklipper - IMG_20180620_213337.jpg - OppussingsJenta

O_K
   #1
 419     0
Vil tro du må ta av tennpluggen også, og trekke i snoren en del ganger uten plugg så du får ut mest mulig olje. Er sylinderen full av olje så klarer du ikke trekke motoren rundt (olje vil ikke la seg komprimere). Ville i samme slengen byttet tennplugg, da den sikkert er ganske tillgriset den også. Er du heldig så starter den da greit, men forvent deg masse røyk den første tiden.
TSt
   #2
 7 490     0
Hvis en velter på klipper må luftfilter vende opp. Forbudt å tippe den veien forgasser og luftfilter er.
Usikker på hvordan denne filter typen virker men med skumplast typen pleier en skylle filteret med litt bensin og la det tørke. Var et sted hvor de klagde på at aggregatet aldri var iorden etter service. Oppdaget at dette ble fraktet i båt og det var ikke brygge. Når en skulle ha det ut av båten og aggragatet var veldig tungt var det umulig uten å tippe det. Med vask av luftfilter som beskrevet over på stedet så ble det bra. Men ryker litt første gangen som O_K beskriver.