2 636    7    2  

Problem med docking av Gardena Sileno 100/Husqvarna

 175     1
Setter opp en Gardena Sileno 100, men får den ikke til å docke. Den finner guidekabelen, men når klipperen nærmer seg ĺadestatsjonen (ca 2 meter unna) så stopper den og begynner å rygge vekk fra ladestasjonen. Prøver også å kalibrere guide kabel fra menyen av klipperen og dette feiler stort sett hver gang, men noen ganger fungerer det.

Jeg bruker begrensningskabel fra en gammel klipper og har lagt ny guide kabel.

Noen som vet hva som kan være galt?

HSt
   #1
 25 422     Lillestrøm kommune     0
Du er litt lengre i prosessen enn min 80Li modell (jobber med kabelen nå). Nå stopper min bruksanvisning på 80Li men er ting likt på større modeller så ser det ut som begrensningskabelen skal gå ut fra bakkanten av ladestasjonen og ut til hver side. Har du satt ladestasjonen nærmere veggen enn dette ? Jeg har foreløpig satt den i manuell og sett at den snur på deler av kabelen som er lagt. Du kan sjekke at begrensningskabelen er OK ved å gjøre det samme
  (trådstarter)
   #2
 175     1
Laget en firkant med begrensningskabel og dock for å utelukke andre problemer, men skjedde nøyaktig det samme. Må være galt med et eller annet...
HSt
   #3
 25 422     Lillestrøm kommune     0
Jeg må planere litt før min ladestasjon er klar, men skal legge ut beskjed om hvordan det går.
HSt
   #4
 25 422     Lillestrøm kommune     0
Da har min gått hjem og parkert i ladestasjon.

Merk dette er en 80Li modell og ikke TS sin modell men ved å bytte modus fra Auto til Home så går den til den treffer Guide kabel og følger den hjem. 1. gang oppå kabelen en senere gang gikk den på venstre side av kabelen (som beskrevet i manualen)

Når den kommer foran ladestasjonen vrir den seg 90 grader går til den står oppå guide kabel og vrir seg 90 grader til deretter rygger den inn i ladestasjonen.

TS kan det tenkes at de har stokket om venstre og høyre begrensningskabel i ladestasjonen så du må bytte om disse ? Virker på meg som at den rygger i det den egentlig skulle begynt å snu.

Må få vekk en jordhaug som ligger dårlig plassert før jeg prøver å slippe den helt løs på egenhånd
   #5
 27     0
Noen sjekkpunkter jeg måtte ta, men på en husqvarna.
-Antar at dette er kontrollert, men skriver det uansett.

-Guidekabelen er sluttet med resten av kretsen?
-Guidekabelen er ikke veldig nærme avgrensningskabelen hvor den feilen?
-Du får ingen feilmelding på klipper eller stasjon når den stopper og snur?
HSt
   #6
 25 422     Lillestrøm kommune     0
På 80Li modellen så er det på venstre side langs guide kabel at det må være god plass, ca 75cm på andre siden kan den ligge nærmere grensekabel. Her kan en sette ut klipperen og velge Home og se at den finner guide kabel som den følger, tror det må være det TS beskriver at han har gjort. Jevnet ut 3-4 dumper i plenen her nå og da går 80Li uten feil her (tar noen stopp og snur enda pga den treffer terrenget i front, men ingen fastkjøringer)
   #7
 2     0
Hei. Jeg har nøyaktig samme problem som deg moby666. Jeg har kjøpt en ny Gardena Sileno 160 og den finner guidekabelen, men når den er ca 150 cm unna rygger den langt tilbake. Det samme gjør den når den kommer fra sidene også. I god avstand fra dockingstasjonen stopper den, rygger, snur - og fortsetter enten å klippe (hvis det var det den holdt på med) eller den fortsetter å lete etter doblingen.

Har du funnet ut av det?