279    4    0  

Robomow mc800 erfaringer?

 844     0
Noen som har noen erfaringer med denne robotklipperen? Ser ut til at det kun selges hos Expert/Power, men det var få erfaringer å høste der. Plenen min er ikke så stor (ca 200-300m2), men jeg har både trampoline, lekestativ med rutsjebane osv. 

HSt
   #1
 16 791     Sørum     0
Med stiv hard kniv så kan en slik spise objekter som ligger på bakken, jeg skal kjøpe Gardena det virker på meg som robomov også har høyere støynivå. Med naboer tett innpå så synes jeg det også teller.
   #2
 2 197     0
Prøvde robomov for et års tid siden, leverte tilbake fordi den bråkte for mye. Synes den høres ut som en støvsuger, mens hq er nesten helt stille.
HSt
   #3
 16 791     Sørum     0
Bra med en som faktisk har prøvd, Gardena deler på noe av teknologien til HQ så jeg vil tro st støy og Gardena er OK. Gikk forbi en HQ enhet som tuslet rundt og klippet la ikke merke til lyd fra denne overhode.
   #4
 131     Hadeland     0
Jeg har Gardena Sileno selv, veldig fornøyd. Stille og fin, og snill mot ting den treffer.
Søskenbarnet mitt har en av Robomow sine modeller, jeg ble veldig negativt overraska over hvor mye lyd den lagde. Følte ikke for å være på verandaen når den rusla rundt.
Gardena og Husqvarna er igrunn helt like, Gardena bare litt gimpa softwaremessig.

Ellers skal ikke slike hindringer du prater om være noe problemer - det nærmeste et problem er ved trampoliner, er pga hvordan beina på trampolina er, så kan den kjøre seg fast oppå de. Noen løser det ved å bygge et gjerde rundt beina, slik at den ikke kan kjøre seg fast - noen andre senker beina litt ned i plenen så "overliggerne" ikke utgjør noe problem lenger.