ANNONSØRINNHOLD

Publisert av ByggeBolig

Slik murer du din drømmevilla

Følg Björns vei til drømmehuset

Mange drømmer om å bygge sitt eget hus. I serien Bjørn bygger bo inspirerer håndverkeren og programlederen Björn Christiernssons deg til å mure drømmehuset i betong. I fem episoder viser Björn hvordan familiens hus vokser frem fra støping av grunnmuren til hvordan han murer veggene og pusser både innvendig og utvendig. Serien gir tips, råd og inspirasjon til nye ideer og løsninger med mulighetenes materiale: betong

-Jeg valgte å bygge huset mitt med Finjas produkter. Selskapet har lang erfaring fra bransjen og leverer et bredt sortiment av alt fra støpte veggblokker til den minste armeringsstolen.

Björn bygger ikke bare familiens hus, men også flere andre spennende prosjekter som et eget gjestehus, hagemur og et nytt bad. Materialvalget falt på betong som er et sikkert, bærekraftig og klimasmart materiale. Betongens egenskaper gjør at huset forblir tett og det gir lavt energiforbruk. Videre krever betong minimalt med vedlikehold og samtidig tåler den både fukt og frost. Dessuten kan betong verken brenne eller mugne.

Det kuperte terrenget med små fjellknauser og barskog på Björns tomt blir en del av det murte huset og de etterfølgende prosjektene gir både tips og råd om hvordan du kan bruke tomtens utforming til din fordel. Björn viser blant annet hvordan du kan bygge en hagemur som smelter inn i naturen og et gjestehus i samme stil som bolighuset.

Du får også følge med Björn inn i huset og lære deg hvordan du bygger et tett og vakkert bad. I avsnittet Bjørn bygger bo – Renovere baderom viser Björn trinn for trinn hvordan man renoverer eller bygger et nytt bad. Du får råd om alt fra sparkling av gulvfall til flislegging, tetting og fuging.

Serien Bjørn bygger bo inneholder noen av de mest populære filmene på Finjas YouTube-kanal. Björn har lang erfaring som programleder og håndverker i noen av Sveriges mest populære TV-serier om bygging og renovering.

Hjertelig velkommen inn i betongens fantastiske verden! Bli inspirert og få tips og råd til ditt prosjekt.

Filmene finner du på finja.no.